Orion T 39D/PIF/LED/Smart, televizor inteligent de 99cm

Orion a intrat puternic pe piața românească cu niște modele ieftin care incorporează niște funcții foarte utile, iar un astfel de model e Orion T 39D/PIF/LED/Smart. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare pentru un televizor de 99 centimetri cu capabilitate Smart TV, rezoluție Full HD și tunere digitale.

Aspect

Se poate vedea că arată decent, iar deoarece e cam mare cred că ar fi bine să-l montați pe un perete prin intermediul unui suport TV de genul Hama 12026. prin montarea pe perete s-ar putea să eliberați mai mult spațiu în cameră.

Așa arată
Așa arată

Caracteristici tehnice

Modelul T 39D/PIF/LED/Smart e unul care are un ecran de 39 inci, adică nu mai bun pentru diferite feluri de filme, iar rezoluție de tip Full HD e numai bună pentru filme Blu ray. Venind cu port de rețea integrat, mai exact LAN, o să puteți vedea fără probleme conținut video de pe Youtube, Dailymotion și alte site-uri specializate pe conținut. Din păcate nu are wireless integrat, dar e de tip Wireless Ready, lucru care presupune că puteți conecta un adaptor wireless.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un preț foarte bun, raportul dintre preț și calitate fiind unul excelent; are un player multimedia integrat care poate reda o mulțime de formate multimedia; e ușor de folosit; vine cu porturi de ultimă generație printre care aș aminti HDMI, USB și VGA.
Contra: nu are suport 3D.

Concluzie

Un televizor Smart e destul de scump, iar dacă îl vrei cu o diagonală de aproape un metru atunci în mod normal trebuie să scoți din buzunar undeva la 4000-5000 de lei, dar Orion îți sare în ajutor cu un astfel de model. Ar fi un cadou excelent și pentru persoanele care nu prea au tangență cu IT-ul sau cu gadgeturile deoarece e foarte ușor de folosit.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Orion T 39D/PIF/LED/Smart, televizor inteligent de 99cm”

  1. As spune ca e un televizor numai bun pentru cineva pasionat de tehnologia asta de varf deoarece spre exemplu in pauzele publicitare poti intra pe Facebook prin intermediul browserului Open Browser.
    Eu sunt multumit de el si pana acum nu pot sa-i reproses nimic.

  2. Am tv asta e destul de bun pentru pretul asta, dar are o problema zic eu destul de majora, la programele digitale pe care le prinzi, traducerea se vede pe fond negru si in stinga ecranului si daca trabucerea este compusa din 2 linii prima linie citeodata nu se vede. In rest toate bune, am facut update de software am schimbat multe tari si e la fel cu traducerea. Astept sa vina smart cardul sa vad daca tot asa se va vedea traducerea. PS. Nu este nici o setare sa schimbi la traducere cum sa arate ai numai limba de ales.

  3. @Ovidiu va rog sa ne dezvaluiti si noua cum ati facut upgrade, ce versiune ati pus …multumiri

Comentariile sunt închise.