Orion T 32D/ LED, televizor ieftin de 81 cm

Acest televizor LED Orion T 32D e un model care trebuie luat în considerare dacă nu aveți un buget generos și vă doriți neapărat unul de 81 cm. Chiar dacă nu e un producător foarte cunoscut cu siguranță ați auzit de el. Un astfel de televizor puteți să-l montați pe perete în dormitor sau să-l puneți într-o sufragerie. Are chiar și un player integrat care a devenit o dotare standard pentru noile televizoare. Observ că noile televizoare oferă tot mai multe în aceleași dimensiuni pentru ca să nu mai fie nevoie de periferice alături de el. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Arată la fel ca și restul modelelor de la acest producător dar nici nu consider că producător ar trebui să-l schimbe. Spun asta deoarece marginile sunt destul de înguste, iar finisajele sunt pe negru lucios.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Diagonala ecranului e de 32 inci care mi se pare decentă pentru cei care nu ai mai avut un astfel televizor ci unul CRT. Nu cred că e nevoie de unul mai mare chiar dacă acesta are o rezoluție HD. Poate că nici nu obișnuită să vă uitați la filme 1080p deoarece sunt prea mari, dar pentru cele 480p sau 720p e numai bun.

Caracteristicile de imagine sunt următoarele: timp de răspuns de 5 ms, luminozitate de 400 cd/mp, imagine HD și aspect lat. Poate fi folosit ca și monitor pentru PC deoarece are intrare VGA, dar ca oricare alt televizor performant are și 3 HDMIuri. Deci puteți folosi chiar și laptopul pe post de media player portabil.

Playerul multimedia integrat poate fi utilizat pentru înregistrarea unei emisiuni, unui meci de fotbal ori film. Puteți opta și pentru un stick de memorie în caz că vreți să vizionați un film care l-ați luat de pe PC/laptop. Unele din caracteristicile sale speciale le-am menționat anterior, de aceea nu le voi mai enumera.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț atractiv, diagonală de 32 inci, player integrat cu funcții de redare media și înregistrare USB.

Minusuri: nu are rezoluție FullHD.

Concluzie

Acest Orion T 32D e unul dintre puținele televizoare accesibile care merită încercate deoarece nu toți producătorii oferă o astfel de diagonală în acest buget. Dacă vă interesează mai mult calitatea imaginii decât dimensiunile, Samsung oferă televizoare FullHD destul de bune. Dar sunt și late modele de la Orion care merită să le luați în considerare ca alternative.

Un comentariu la „Orion T 32D/ LED, televizor ieftin de 81 cm”

  1. Numai ce l-am comandat. Sa vedem de ce e capabil si poate revin cu o parere avizata.

Lasă un comentariu