Orion T 32D/LED/3D, televizor cu suport 3D

Orion face niște televizoare foarte ieftine, iar cei pasionați de televizoare Smart sau 3D trebuie să știe că acest brand face și astfel de televizoare. Un model Smart e Orion 32D/LED/Smart, iar unul 3D e acest Orion T 32D/LED/3D. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, iar pe acești bani primim un TV cu suport 3D, mai exact care e 3D Ready, deci nu are convertor 2D în 3D.

Aspect

Televizorul de față e unul ep negru cu un ecran de 81 centimetri care are o rezoluție de tip HD numai bună pentru vizionarea filmelor la înaltă definiție și a canalelor TV în format digital. La acest ultim aspect contribuie și tunerul DVB-C care e incorporat.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Vine cu un ecran de 32 inci care are rezoluție HD, adică de 1366×768 pixeli care-i numai bună pentru filme 720p. Datorită suportului 3D pasiv o să puteți vedea și filme 3D cum ar fi Avatar 3D. Nu trebuie să vă stresați cu ochelarii, respectiv cu achiziționarea unora deoarece televizorul vine la pachet cu două perechi.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu tuner digital dublu care te va ajuta să vezi transmisii în format digital; vine cu cele mai utile porturi de care poate beneficia un televizor cum ar fi HDMI și VGA care o să te ajute să conectezi diferite aparate… un calculator de exemplu pentru a vedea filmele de pe el; vine și cu un player multimedia destul de bun în a reda cele mai populare fișiere media.
Contra: calitate imaginii nu e Full HD; nu are convertor 2D în 3D.

Concluzie

Dacă nu mă înșel, acesta e cel mai ieftin televizor 3D pe piață și nu ar trebuie să te preocupe prețul mic al său deoarece beneficiază de garanție și vine de la un brand cunoscut pentru televizoarele sale ieftine și calitative. Cât despre utilizare, trebuie spus că poate fi utilizat cu ușurință de oricine deoarece dacă eliminăm caracteristica 3D atunci e un televizor clasic.

Lasă un comentariu