Orion T 28D/LED, televizor de 71cm

Orion T 28D/LED e un televizor ieftin de 71 centimetri care are imagine HD (rezoluția fiind 1366×768 pixeli), tunere digitale și suport PVR (personal video recorder). E recomandarea mea pentru cineva cu un buget redus pentru achiziționarea unui nou televizor.
Puteți să urmăriți posturi TV la calitate digitală (de câteva ori mai bună decât cea de tip analog) deoarece are acele tunere digitale, dar numai cel DVB-C o să-l folosiți, deoarece pe antenă numai TVR1 cred că e și în variantă digital.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor excepțional deoarece are caracteristicile amintite mai sus, plus o imagine impecabilă.
Dacă vă interesează aspectul atunci vă invit să vizionați imaginile disponibile alături.

Din față
Din față

La capitolul specificații acest TV Orion are o diagonală de 71 centimetri, rezoluție HD (1366×768 pixeli), timp de răspuns minimal de 5 milisecunde și porturi utile (cum sunt HDMI și USB). Poate fi utilizat chiar și la înregistrarea de emisiuni TV deoarece e PVR ready, iar tunerul DVB C o să faciliteze vizionarea canalelor HD.
Are și teletext, da nu știu dacă o să vă ajute la ceva deoarece nu mai e la modă. Era ceva foarte popular acum mulți ani pe vremea când Internetul nu prea era la noi la români.

Lucrurile pozitive la acest model sunt prezența de conexiuni utile, sunetul ok, consumul mic de curent, că provine dintr-o gamă nouă și imaginea de o calitate foarte bună. Are și lucruri care ar fi putut sta mai bine cum sunt lipsa sistemului de operare Android și a rezoluției Full HD.

Dacă vrei un televizor cu o diagonală nu prea mare care să se potrivească de minune într-o cameră mică atunci un model precum acesta ar fi perfect. De asemenea e soluția perfectă pentru cineva care are zero tangențe cu tehnica de vârf pentru că acest TV e unul simplu.
Dacă vă deranjează lipsa unui soft deloc inteligent și a porturilor de rețea (pentru acces la Internet) atunci puteți să achiziționați un media player extern care are un preț mic și va compensa toate neajunsurile (lipsa software-ului extensibil etc).

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Orion T 28D/LED, televizor de 71cm”

  1. E foarte bun acest televizor de 28 inci. Eu am cumparat si un player extern cu Android si asa am porturi de retea si browser web cu ajutorul carora pot vedea continut web si accesa diferite filme prin xbmc.

  2. ma indoiesc sa fie HD,pentru simplul fapt ca si eu am acest model de televizor,am si decodor HD de la RDS si tot degeaba,posturi TV cum ar fi PRO TV HD,DIGI 24 HD etc. nu sunt in HD pe acet model. Sigla HD din dreapta sus nu dispare,deci am ajuns la concluzia ca Televizorul e de vina. Plus de asta Slotul CI+ nu merge.,am si SMART CAM de la RDS dar nu il pot folosii… voi ce parere aveti ???

Comentariile sunt închise.