Orion T 24D/LED/Smart, televizor Smart

Dacă vrei un televizor ieftin cu ecran de 24 inci și software inteligent atunci modelul de față ar fi o recomandare din partea mea. Se numește Orion T 24D/LED/Smart și vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte mic în condițiile în care are Open Browser, tunere digitale și porturi de rețea.
Dacă nu mă înșel, e cel mai ieftin Smart TV, însă nu are ecran Full HD, iar portul wireless nu e prezent, fiind un aparat Wireless Ready. Deci, aveți nevoie de un adaptor wireless pentru a conecta televizorul la un router wireless.

Aspect

Puteți observa că e un model negru cu un aspect clasic, adică arată ca restul televizoarelor Orion. Datorită faptului că are un ecran mic de 61 centimetri nu trebuie neaparat să-l montați pe un suport pentru a elibera din spațiu deoarece nu ocupă mult loc. Deci, cred că este numai bun pentru bucătărie, adică televizor de pus în bucătărie.

Așa arată
Așa arată

Caracteristici tehnice

Modelul T 24D/LED/Smart e unul de tip inteligent similar modelelor de 3000-4000 lei. Imaginea e una calitativă deoarece ecranul are suport pentru rezoluție de maxim 1366×768 pixeli. Din păcate nu trebuie să contați pe suport 3D deoarece nu are așa ceva, iar dacă vreți această caracteristică atunci ar trebuie să alegeți modelul Orion T 32D/LED/3D.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e formidabil; vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult; beneficiază de VGA și HDMI; datorită firmware-ului capabil poți accesa rapid site-uri de socializare de genul Facebook; vine cu tuner de tip DVB-C care e util la vizionarea posturilor TV în format digital.
Contra: rezoluția maximă nu e Full HD.

Concluzie

Acest televizor e numai bun pentru o cameră mică și pentru persoane fără prea mari pretenții. Suportul Full HD nu e neaparat necesar datorită faptului că are un ecran mic și atunci oricum nu s-ar fi sesizat diferența între 720p și 1080p. Iar, despre utilizare trebuie spus că e un TV care poate fi utilizat cu ușurință de oricine deoarece are o telecomandă simplă, iar meniurile nu sunt deloc complicate.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Orion T 24D/LED/Smart, televizor Smart”

  1. Pro: Poate fi folosit exact ca un pc, se poate atasa mouse wireless.
    Nu stiu daca merge tastatura dar folosesti relativ rapid tastatura (ca la android). Multumit de el
    Contra: trebuie cumparat modem wireles usb special pt el la fel ca si la celelalte televizoare, am vazut ca se poate monta si hard disk dar asa ceva nu exista pe piata noastra, cel putin nu am gasit eu
    Pagina oficiala a Orionului e scrisa parca in thailandeza…ma rog…

    Per total face destule pt un televizor

Comentariile sunt închise.