Orion T 22D/PIF/LE, televizor 56cm

Dacă te interesează un televizor ieftin cu ecran foarte clar atunci ar trebuie să alegi un Orion T 22D/PIF/LE pentru că are o diagonală de 22 inci și ecran cu rezoluție Full HD. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e așa de mic datorită faptului că are ecran mic, are tuner digital, iar softul nu e smart.

Aspect

Se poate vedea că e un televizor cu ecran mic care e numai bun într-o cameră mică cum ar fi bucătăria sau camera copiilor. Datorită ecranului consumul de curent nu e deloc mare, și o altă parte care contribuie la consumul mic e faptul că ecranul e realizat din LED-uri.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Televizorul T 22D/PIF/LE e unul care poate fi utilizat cu succes la vizionarea filmelor de pe calculator pentru că are port VGA (cunoscut ca D-Sub), iar portul USB o să vă ajute și el la vizionarea diferitelor formate media. Un alt port care o să vă fie folositor e HDMI-ul prin care se poate conecta o cameră video, de exemplu.
Ca și caracteristici speciale nu aș putea spune că are așa ceva… poate teletextul, dar ce televizor nu are așa ceva?

Păreri pro şi contra

Pro: rezoluția e 1920×1080 pixeli (nu știu dacă are vreun folos la un ecran așa de mic); vine cu player multimedia integrat; vine cu o garanție standard de 2 ani pe care o puteți mări la mai mult.
La prețul care-l are nu prea ai ce puncte negative să-i scoți în evidență.

Concluzie

O să găsiți o mulțime de televizoare ieftine pe piață, dar acesta e unul de la o firmă respectată, iar caracteristicile sunt decente. Utilizarea sa e foarte simplă, motiv pentru care e bun ca și cadou pentru părinți, iar dacă vi se pare că nu vi-l permiteți atunci există varianta achiziționării sale în rate de aici.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Orion T 22D/PIF/LE, televizor 56cm”

  1. E unul dintre cele mai ieftine modele existente in momentul de fata pe piata si eu chiar sunt multumit de alegerea pe care am facut-o.

Comentariile sunt închise.