Orion T 19D/LED, televizor de 47cm

Un televizor ieftin și bun e acest Orion T 19D/LED, iar spre deosebire de Orion T 22D/PIF/LE are ecran de 47 centimetri cu rezoluție HD. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e incredibil de mic pentru un televizor LED de ultimă generație.
În opinia mea, acest televizor e numai bun de pus în bucătărie, camera copiilor sau de făcut cadou pentru părinți. Pentru cei din urmă deoarece știm cu toții că părinții nu prea sunt obișnuiți cu aparatura aceasta de ultimă generație, iar televizorul de față e foarte apropiat pentru ei și de ce știu ei că e un televizor.

Aspect

Se poate observa că e un model de culoare neagră, cu ecran lat (format 16 pe 9) care e numai bun pentru filme la calitate HD. Aceste filme pot fi văzute de la canale digitale, de pe playerul integrat sau de pe calculator (folosind portul HDMI sau cel VGA).

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Modelul 19D/LED e un televizor perfect pentru filme la înaltă definiție grație rezoluției 1366×768 pixeli, iar dacă vrei să urmărești un post TV digital atunci acest lucru e posibil deoarece are tunere digitale pentru așa ceva.
Din păcate, nu are ceva caracteristici mai speciale, doar teletextul care e o caracteristică întâlnită la toate televizoarele.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun; vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult; dispune de tunere digitale, dar acest lucru nu vă scutește neaparat de conectarea unui decodor dacă firma de la cablu codează posturile HD.
Contra: software-ul nu e unul smart. (Faptul că nu are rezoluție Full HD nu e un minus deoarece ecranul de 19 inci e unul mic și chiar nu prea e bun vizionării filmelor Blu-ray.)

Concluzie

Televizorul de față e unul destul de bun pentru cei fără pretenții, iar ceva deosebit e playerul multimedia care nu-l întâlnim la alte modele. Astfel, o să poți vedea diferite fișiere media de pe un stick USB sau de pe un hard extern.

Un comentariu la „Orion T 19D/LED, televizor de 47cm”

  1. Eu il detin de ceva timp si pot spune ca e bun. L-am pus in bucatarie deoarece acolo se fac multi aburi si imi era cumva sa pun un televizor scump.

Lasă un comentariu