Orion T 19D/LED/Smart, televizor Smart

Orion T 19D/LED/Smart e un Smart TV la preț accesibil și cred că dacă analizez bine atunci aș putea să-l numesc cel mai ieftin televizor Smart. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar principalele sale caracteristici ar fi accesul la diferite servicii de conținut, browser-ul web, conexiunile de rețea (cea wireless e de tip Ready).
Se poate vedea că vine cu dotări oarecum de top la un preț fără egal și rămâne de văzut cum va apreciat de cei care-l cumpără. Și Samsung avea niște televizoare inteligente ieftin, însă prețul lor nu era de sub 1000 lei.

Aspect

Puteți vedea că arată precum restul modelelor de la Orion, fiind un model pe negru cu ecran de 19 inci – 47 centimetri. Din moment ce e așa de mic nu are rost să îl montați pe perete deoarece nu ocupă prea mult, însă dacă vreți atunci nimeni nu vă oprește.

Așa arată
Așa arată

Caracteristici tehnice

Modelul de față are un ecran LED cu rezoluție numai bună pentru vizionarea filmelor HD deoarece e 1366×768 pixeli. Puteți vedea chiar și filme de pe memorii USB deoarece are player incorporat, iar dacă vreți să vedeți meciuri la calitate HD atunci și acest lucru e posibil datorită tunerului DVB-C.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte ieftin; beneficiază de Open Browser; are un player incorporat destul de bun; vine cu o garanție de 2 ani, deci nu trebuie să vă faceți griji dacă nu ați auzit de Orion deoarece acesta își garantează televizoarele 2 ani în cazul în care vreun model prezintă vreun defect din fabrică; imaginea e clară, iar acest lucru trebuie mulțumit rezoluției optime.
Contra: e doar Wireless Ready, iar pentru a conecta televizorul la un router wireless aveți nevoie de un adaptor.

Concluzie

Dacă întotdeauna ți-ai dorit un televizor inteligent, dar nu ai avut banii necesari achiziționării lui atunci acest Orion ar fi răspunsul deoarece costă sub 800 lei și știe să facă aceleași lucruri, oarecum, precum alte modele mai scumpe. Nu e deloc greu de utilizat, iar dacă vă deranjează faptul că nu e Full HD atunci trebuie menționat că acest lucru nu are vreun impact negativ pentru că la cât de mic e ecranul e bună și rezoluția HD.

Lasă un comentariu