Orion PIF23-DLED, televizor 58 cm

Orion PIF23-DLED e un televizor care nu doar are un preț mic, ci are o diagonală de 58 centimetri, iar rezoluția ecranului e una 1920×1080 pixeli… adică numai bună pentru filme Blu-ray.
Un astfel de TV ar fi perfect pentru cineva în căutarea unui aparat cu o diagonală medie ca mărime și cu diferite facilități care ajută la vizionarea filmelor și posturilor TV la o calitate excelentă.

Chiar dacă are ecran cu rezoluție 1920×1080 pixeli acest model vine cu un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe lângă facilitățile amintite mai sus are porturi cum ar fi USB, HDMI și VGA care vor ajuta la conectarea diferitelor dispozitive la el. Dacă vă interesează cum arată atunci vă recomand să vă uitați mai jos la imagini cu acest aparat.

Aparatul
Aparatul

Ca și caracteristici care sunt notabile ar fi ecranul LED, sunetul stereo, suportul 1080p pe partea de imagine, multitudinea de conectori și meniurile simple. Imaginea e una 16:9, dar programele 4:3 se vor vedea bine deoarece există setare pentru a face imaginile după cum vă place așa încât să nu fie imagini turtite.
Fiind un model al anului 2013 mă așteptam să vină cu mai multe facilități, dar e bine și așa deoarece costul de achiziție e unul foarte mic… și cu siguranță nu o să găsești un model de la Samsung care să aibă acest raport dintre preț și calitate.

Atuurile acestui Orion ar fi diagonala de 58 centimetri, rezoluția Full HD și ușurința în utilizare. Normal că nu trebuie neglijat nici prețul care e foarte mic, dar prețul nu mai e demult un factor de decizie, ci calitatea și facilitățile oferite. Minusurile ar fi lipsa unui soft inteligent.

În rest, acest televizor e unul foarte bun pentru filme și canale HD de la cablu. Pentru a vedea aceste canale aveți nevoie de abonament specific. Iar, dacă vreți să-i extindeți funcționalitatea atunci eu aș recomanda să cumpărați un media player cu Android care nu costă deloc mult și o să vedeți că o să vă ajute foarte mult deoarece o să ofere porturi de rețea. browser și suport pentru jocuri Android.

Te-ar mai putea interesa