Orion OSPL-9100IN, AC clasa A++ cu multiple funcții

Aparatul de aer condiționat Orion OSPL-9100IN e unul al anului 2017 care se remarcă prin design simplu, cost mic și eficiență energetică sporită (grație Inverterului care reduce consumul de electricitate cu până la 50%). Vine de la un brand din Ungaria care există de la începutul anilor 1900 și care e cunoscut pentru televizoarele de calitate.
Un AC precum acesta e bun pentru acasă, mai exact pentru încăperi de 25m2. Se poate spune că e numai bun pentru o un apartament nu prea mare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de top de la un brand de top. Din păcate nu are wi-fi, dar nu știu cât de mult v-ar fi ajutat, dar pot spune cu certitudine că ar fi crescut prețul aparatului.


Caracteristici

Aparatul Orion OSPL-9100IN e unul de generație nouă cu o capacitate de 9000 Btu pentru răcire și 8530 pentru încălzire. Precum oricare alt AC și acesta poate fi utilizat în orice anotimp pentru realizarea unei clime plăcute.
Nivelul de zgomot e unul scăzut, mediu fiind 49 dB. Acesta depinde și de treapta de viteză aleasă întrucât aparatul are 3 trepte. Pentru cei care vor ca aparatul să fie și mai silențios există funcția Super Silent, iar noaptea e bun modul Sleep Mode.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi costul mic de achiziție, consumul redus de curent și că vine de la un brand de încredere. (După cum scriam mai sus, acest model e unul destul de cunoscut, fiind pe piața românească de mulți ani și pe piața din Ungaria din 1915.)
Din păcate nu are inclus kit-ul de instalare și nici wi-fi. Aceste lucruri nu sunt așa de importante întrucât mulți nu se orientează spre aparate complexe, ci înspre modele cât mai ieftine și mai ușor de utilizat.

Verdict

Dacă vrei un aparat care să nu coste prea mult și care să-ți facă o atmosferă plăcută (indiferent de anotimp) atunci acest model ar fi recomandarea mea.
E conform cerințelor CE deoarece are Inverter, iar filtrul e unul foarte eficient deoarece filtrează praful precum și bacteriile.
Fiabilitatea aparatului e una foarte bună, iar aceasta e ajutată de posibilitatea extinderii garanției la mai mult (3 sau 4 ani).

Te-ar mai putea interesa