Orion OSPL-18600IN, AC cu mod Super Silent

Dacă vrei un aparat de aer condiționat care să poată răci o suprafață de 50 m2 atunci îți recomand modelul Orion OSPL-18600IN. Acesta e un aparat AC cu o capacitate de 18000 Btu și cu un consum mic de curent întrucât are clasa A++ de eficiență energetică la răcire (5,1 kW).

Având un preț bun Vezi prețul special de azi » se poate spune că nu costă prea mult deoarece are mai toate dotările care ar trebui să le aibă un AC în 2017. Aceste dotări sunt: Sleep Mode, Inverter, Auto Restart și clasa A++.
Din imaginea de alături poate fi văzut și aspectul său, mai exact e un aparat alb cu ecran LED aproape nesesizabil.


Caracteristici

Compresorul e unul de tip rotativ de la brandul Highly (e unul indian) precum la modelul 12600in (model cu 12000 Btu) despre care am scris cu ceva timp în urmă.
Cablul de alimentare e unul lung de 2 m (majoritatea electrocasnicelor au cablu de 1,5m). Va trebui să-i găsiți un loc cu o priză prin apropiere așa încât să nu trebuiască să folosiți un prelungitor.

Avantaje

În cazul în care se întrerupe curentul acest model vine cu Auto Restart care face ca aparatul să-și reia programul de răcire.
Pe timpul nopții aparatul poate să treacă în Sleep Mode care e un program special care face ca aparatul să fie silențios și să nu vă deranjeze când dormiți.
Filtrul aparatului OSPL-18600IN e unul anti-bacterian și anti-praf așa încât cei mai sensibili să fie protejați.
Poate răci o suprafață de 50m2, lucru care-l face foarte bun pentru o sufragerie+hol ori un birou mare.
Nivelul de zgomot mediu e de 56 dB, dar nivelul de zgomot depinde de treapta de viteză aleasă. (Aparatul are 3 trepte de viteză.)

Verdict

Chiar dacă nu are incorporate tehnologii smart, acest model e unul ușor de utilizat și care face o temperatură optimă în spațiul dvs de locuit.
Despre brandul producător – Orion – trebuie spus că e unul unguresc și e pe piață de vreo 100 de ani. În România sunt cunoscute aparatele AC și televizoarele acestora.
Dacă acesta nu face față atunci mai poate fi luat unul tot de 18000 Btu sau unul de 9000 Btu.

Te-ar mai putea interesa