Orion OSPL-12600IN, AC cu Inverter și filtru anti-praf

Orion OSPL-12600IN e fratele mai mare al lui 9100in (model de 9000 Btu) și are o capacitate de 12000 Btu. Poate face o temperatură ok într-o încăpere de până la 35 metri pătrați. Eu aș recomanda acesta pentru uz rezidențial (acasă), dar poate fi utilizat și la birou dacă acesta nu e prea mare. Și, consumul de curent e unul mic deoarece are compresor Inverter, lucru care presupune că temperatura e ajustată în funcție de necesar, iar compresorul funcționează variabil, nu constant ca la cele fără Inverter. În acest fel aparatul OSPL-12600IN face economii considerabile de curent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Despre brand trebuie menționat că e unul unguresc cu o tradiție lungă întrucât există pe piață din 1915. În țara noastră mai e cunoscut pentru televizoarele sale ok.


Caracteristici

Modelul de față Orion OSPL-12600IN vine cu o capacitate de răcire de 12000 Btu care îl face numai bun pentru răcirea unui apartament care are o suprafață de 35 m2 sau ceva apropiat.
La răcire are clasa A++, iar la încălzire are A+. În acest fel consumă foarte puțin curent (3,5kW la răcire și 2,9kW la încălzire).
Cablul de alimentare având o lungime de 2 metri va trebui să-l amplasați undeva în vecinătatea unei prize, în caz contrar vă va trebui un prelungitor.
Nu e un aparat complet Orion, deoarece compresorul e Highly (e un brand indian).
Ventilatorul are 3 trepte, iar în funcție de acestea o să varieze și zgomotul. Nivelul de zgomot mediu fiind 49 decibeli, dar poate fi mult mai mic în Sleep Mode (adică modul de noapte).

Avantaje

Printre lucrurile pe care le apreciez la acest model ar fi că nu are un cost prea mare (în condițiile în care are o capacitate mare), multitudinea de funcții (tot ce te-ai aștepta la un AC în 2017, adică) și că e ușor de utilizat.

Concluzie

Recomand OSPL-12600IN celora interesați de un aparat fiabil, ușor de instalat, utilizat și întreținut. Din păcate nu vine cu kit de instalare, iar legat de instalare recomand să apelați la personal autorizat deoarece în caz contrar se pierde garanția, iar aparatul s-ar putea să nu dea randament.

Te-ar mai putea interesa