Orion OMAC-1690H, AC portabil clasa A+

La un birou e destul de bun un aparat precum Orion OMAC-1690H întrucât reprezintă un aparat portabil și nu necesită o pierdere prea mare de timp pentru instalarea sa.
Nu e cu nimic mai prejos decât un model dedicat, acesta de față având capabilitatea de a acoperi o suprafață de 25 m2.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Brandul Orion Electronic e unul din Ungaria, fiind o companie din grupul Thakral care e una localizată în Japonia. Probabil știți că fac și televizoare, acestea fiind disponibile la prețuri destul de mici, fiind unele de bază.


Caracteristici

Pe partea de specificații se laudă cu o capacitate de 9000 Btu, filtru anti-praf, funcții moderne și kit inclus pentru instalare.
Părerea mea e că orice aparat apărut în 2017 trebuie să aibă, mod Sleep, Auto Restart și diverse funcții. Modelul de față are așa ceva, iar în plus are și mod de funcționare Super Silent.
Orion OMAC-1690H e un model care se pune pe podea și poate răci o suprafață de până la 25 m2.
Filtrul e unul anti-praf și anti-bacterian.
Nivelul de zgomot e unul variabil întrucât are 3 trepte de viteză. Dar, după cum scriam mai sus acest model are și mod silențios precum și mod noapte.
Din păcate nu are Inverter și nici nu e smart (nu are wi-fi așa încât să poată fi comandat de la distanță). Prezența Inverter poate că ar fi fost utilă la obținerea unui consum mai mic de curent.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, că vine de la un brand de excepție, garanția îndelungată (standard e de 2 ani și poate fi mărită la mai mult… contra cost), nu ocupă prea mult loc și nu e gălăgios.
Nu are inverter și nu poate fi conectat într-un ansamblu smart home, poate doar dacă e conectat la o priză inteligentă.

Concluzie

Modelul OMAC-1690H e pentru cei interesați de un aparat de aer condiționat capabil să fie montat dintr-o încăpere în alta cu un efort minim și care să nu fie prea greu de instalat.

Te-ar mai putea interesa