Orion 32OR17RDL, televizor HD de 81cm

Orion 32OR17RDL e un televizor al anului 2017 care se remarcă printr-un cost de achiziție mic și faptul că afișează o imagine de claritate foarte bună.
Din păcate nu e smart, dar poate fi utilizat pe post de monitor prin intermediul portului HDMI.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ». În schimbul acestei sumei primim un aparat care e ușor de folosit și care are niște caracteristici ok. Din imaginea alăturată putem vedea că aparatul e unul cu un design simplu, oarecum similar cu cel al televizoarelor ieftine de la alte branduri.


Specificații

Aparatul 32OR17RDL e unul cu ecran de 32 de inci (aproximativ 81 centimetri), iar panelul e unul de calitate superioară întrucât are unghiuri de vizualizare 178/178 grade.
Poate fi utilizat la vizionarea de posturi TV la calitate digitală (HD) întrucât are tuner digital DVB-C/T, iar rezoluția ecranului e 1366×768 pixeli. Pentru a vedea posturi la calitate HD aveți nevoie și de un card CI+ care poate fi introdus într-un slot CI+.

Pro și contra

Cineva ar cumpăra acest model întrucât vine la un cost nu prea mare, are caracteristici de top (la nivelul unui TV HD) și câte un port din fiecare (1 HDMI, 1 VGA, 1 USB etc). Un alt lucru de apreciat e faptul că vine cu un consum redus de curent de 31W (acesta e mult mai mic decât al televizoarelor de 80cm din anii trecuți). Are și player multimedia integrat așa încât să puteți vedea pe pe USB fișiere media diverse.
Din păcate nu are rezoluție 4K și nici soft smart. Cam aceste două lucruri definesc un televizor al anului 2017 și ar trebui să fie standard.

Concluzie

Aparatul de față se adresează celora interesați de un aparat care nu doar arată bine, ci care poate fi utilizat de oricine și are caracteristici ok.
Televizorul Orion 32OR17RDL e produs de brandul Orion Electronic din Ungaria care a fost înființat în 1913. Producția de televizoare a început în 1956. Deci, nu e o chinezărie, ci un produs de la un brand cu istoric. Televizoarele acestora sunt comercializate în România de ani buni, iar clienții sunt mulțumiți.

Te-ar mai putea interesa