Orion T 32D/LED/Smart, TV inteligent de 81cm

Pe piață sunt multiple televizoare LED cu caracteristica Smart, dar niciunul nu se poate compara cu Orion T 32D/LED/Smart pe partea de preț deoarece e foarte mic. Astfel, vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor browser web de tip Open Browser, tunere digitale și un player incorporat capabil să redea multiple formate multimedia.

Aspect

Din imaginea de alături puteți vedea cu aproximație cum se prezintă acest TV. Observați că e un model deloc urât, dar care are un aspect tradițional. Nu vine cu nimic special, ca aspect, dar acest lucru are un impact pozitiv asupra prețului deoarece s-a insistat asupra realizării unui televizor cât mai ieftin.

Așa arată
Așa arată

Caracteristici tehnice

Vine cu un ecran de 81 centimetri cu o rezoluție HD care-l face numai bun pentru vizionat filme luate de pe Internet sau seriale TV de la cablu. Vine cu tunere digitale, iar cel DVB-C se va dovedi foarte bun deoarece o să vă ofere posibilitatea să vizionați canale la calitate HD.
Legat de Internet, televizorul poate fi conectat la acest prin cablu sau wireless dacă folosiți un adaptor. Astfel, o să aveți acces la diferite servicii și la site-urile preferate.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul mic și nu cred că o să găsiți un Smart TV de 81 centimetri la un preț mai mic; poate fi conectat la calculator prin HDMI sau VGA pentru a vedea filme de pe PC; vine cu o garanție de 2 ani; are suport Skype; puteți accesa profilul Facebook cu ajutorul browserului incorporat.
Contra: rezoluția nu e una Full HD, deci nu e ideal pentru vizionarea filmelor la calitate Blu-ray.

Concluzie

Dacă ești o persoană pasionată de tehnologia de vârf, dar nu ai un buget prea mare pentru un televizor de top atunci acest model ar fi foarte bun pentru tine deoarece costă puțin și are majoritatea facilităților incorporate în televizoarele de top. E un televizor bun, dar trebuie știut că primești ceea ce plătești, deci nu e o alternativă la un model Smart de 3000-4000 lei.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Orion T 32D/LED/Smart, TV inteligent de 81cm”

  1. vreau sa iau maine un astfel de televizor smart orion 81 cm. sunt abonata la rds. merge internetul pe televizor direct din cablul de net? ca la rds tebuie bagat user si parola. cum fac asta pe televizor?

Comentariile sunt închise.