Oregon Scientific Action ATC9K

Camera video Oregon ATC9K Scientific Action HD e o cameră video foarte interesantă deoarece o poţi duce peste tot deoarece filmează oriunde în HD. Deci, este o cameră pentru cei care practică sporturi extreme, copii sau pentru acele persoane care nu au grijă de nimic. O recomandă un preţ bun Vezi prețul special de azi », rezoluția care e decentă (5 megapixeli), mulțimea de accesorii incluse în pachet (este inclusă chiar și o telecomandă) și faptul că poți filma oriunde cu ea. Oregon ATC5K e o alternativă mai ieftină în cazu în care nu ţi-o permiţi pe cea de faţă.

Poze

Pachetul

Specificaţii tehnice

Oregon Scientific Action ATC9K are o rezoluție de 5 megapixeli, iar senzorul e de tip CMOS. Înregistrarea se face pe carduri MicroSD și MicroSDH și poate înregistra clipurile în format MOV. Timpul de înregistrare e undeva la o oră jumătate și zic că este suficient. Are un monitor LCD de 1,5 inci cu o rezoluție de 320 pe 240 pixeli și ca porturi pentru conectivitate are USB și HDMI.
Bateria camerei e una de tip reîncărcabilă și trebuie să știți că are inclusă în pachet o telecomandă și o mulțime de accesorii.

Păreri pro şi contra

Pro: e un aparat foarte rezistent, are o mulțime de accesorii și o telecomandă util incluse în pachet, nu e scumpă. Ar fi multe puncte pro achiziția acestui aparat, dar nu cred că reușesc să le cuprind de poate. Ceva foarte interesant e și faptul că poate fi monată pe ghidonul bicicletei, pe placa de surf și pe cască.
Contra: rezoluția pare cam mică, dar ţinând cont că e o cameră video și nu foto cred că e suficient.

Preţuri

Preţul de circa 999 lei al camerei Scientific atc9k HD e acceptabil, având în vedere că e un aparat video HD, adică costă undeva la sub 11 milioane. E un aparat pentru aceia care proctică sporturi extreme şi cred cred că e o cameră care vine la cel mai mic preț posibil, iar undeva la 900 lei zic că este cel mai bun preț pentru o astfel de „ustensilă”.

Alternative

La orice mini review recomand câte o alternativă, dar nu am mai scris despre astfel de aparte și nu pot oferi co alternativă sau ceva similar.

Concluzie

Camera Oregon ATC9K Scientific Action HD e una dintre cele mai populare camere pentru acei oameni care vor să filmeze și fotografieze oriunde poate și pentru că nu prea are concurență. Cu această cameră video poţi filma orice şi oriunde, iar asta o demonstrează clipul de mai jos.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Oregon Scientific Action ATC9K”

  1. Sunt speoleg si pot spune ca imi este destul de utila si mie chiar daca nu-mi prea place culoarea cu care vine.

Comentariile sunt închise.