Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Oregon ATC5K

Camera video Oregon ATC5K e un model ieftin sau o alternativă ieftină la Oregon ATC9K. Faţă de modelul la care vine alternativă nu are posibilitatea de a filma HD (720p), ci doar 480p, iar acest lucru nu e neaparat un dezavantaj deoarece şi 480p e o calitate destul de bună.

O recomandă un preţ bun Vezi prețul special de azi, senzorul CMOS destul de bun, faptul că poate filma la 30 de cadre pe secundă (e foarte fluent) şi autonomia foarte mare – bateria ţine până la 3 ore.

Poze

Câteva imagini cu pachetul şi camera, iar din a doua imagine o să puteţi vedea că aparatul e unul foarte mic, chiar minuscul şi poate fi montat chiar pe o cască.

Cutia

Camera în mâini

Specificaţii tehnice

Oregon ATC5K e o cameră video care rezistă la apă şi care e destinată în special celor care practică sporturi extreme, filmează prin pădure ori tranzitează frecvent medii ostile (peşteri etc).

Poate filma cu sunet la o rezoluţie destul de bună de 640 pe 480 pixeli, iar rezultatul filmării poate fi salvat ca AVI care e un tip de fişier foarte popular care poate fi redat de o mulţime de playere din televizoare sau de pe telefoanele mobile.

Rezultatul filmării poate fi admirat pe un ecran de 1,5 inci sau pe un calculator, însă transferul fişierelor nu va fi tocmai instant deoarece vine cu USB 1.1. Deoarece are posibilitatea de a i se ataşa un card SD puteţi transporta fişierele şi cu cardurile şi astfel să le vizionaţi prin intermediul cititorului de carduri de la laptop.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte rezistentă la şocuri, apă, bateria ţine foarte mult, memoria e sub forma uni card DS şi vine cu interfaţă PC – USB (1.1).
Contra: nu filmează HD sau Full HD, iar ecranul din dotare e cam mic … poate din motive de economie a bateriei. Un alt minus ar fi faptul că USB-ul e cam vechi, iar transferul nu se va realiza foarte rapid prin această conexiune, dar din moment ce are card SD discuţia se schimbă deoarece aceste carduri pot fi citite foarte rapid de un card reader.

Concluzie

Dacă eşti speolog sau practici sporturi extreme şi vrei să împărtăşeşti trăirile ori senzaţiile atunci Oregon ATC5K ar fi o cameră cu care poţi face acest lucru. Evident că poţi filma şi cu telefonul mobil, dar această cameră digitală e una care rezistă la mulţi factori externi (apă, şocuri, praf, noroi etc).

Un preview din care se poate admira conţinutul cutiei şi camera de faţă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu