Oral-B iO9, periuță de dinți electrică cu tehnologie magnetică

Căutați o periuță de dinți electrică care să înlocuiască pe cea clasică? Oral-B iO9 poate fi aceea și trebuie să știți că este una dintre cele mai avansate modele de la acest brand. Cu aceasta veți curăța mult mai bine dinții, plus că poate să ajungă în locuri unde cea clasică nu ar avea cum să ajungă, iar micro-vibrațiile chiar îmbunătățesc rezultatele. Un astfel de model este însoțit de câteva accesorii, dar și de o trusă de călătorie foarte importantă pentru unii dintre voi.

Puteți alege oricând și variantele mai simple însă cei care au mai avut o periuță electrică și vor un upgrade, doar acesta poate fi aleasă plus că sunt puțini producători cu experiență care oferă astfel de aparate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Evident că modelul de sus nu este cel mai nou și cel mai avansat, însă are un raport preț/performanțe decent, de aceea este și mai popular decât un Oral B iO10. Această comparație (iO10 vs iO9) este una destul de interesată deoarece diferențele sunt foarte puține. Pentru cei care ar fi interesați și de varianta iO10, trebuie să știți că acela are un încărcător magnetică cu iO Sense, pe când la cel de sus este doar magnetic fără Sense (aceasta arată diferite LED-uri în funcție de felul cum vă periați dinții). Mai precis, veți primi sfaturi/feedback pentru un periat mai bun pe viitor. De aceea, este și menționat pe ambalaj Live Coaching, adică această caracteristică este evidențiată pentru a ști ce oferă în plus față de serie inferioară.

La periuța de sus vedem că are tehnologie magnetică iO, dar și alte caracteristici interesante în plus față de modelele inferioare: mai multe moduri de periere, 3D Track Clean, curățare limbă și altele. Performanțele de spălare sunt aceleași pentru mai toate seriile apropiate, diferențele le pot face acele rezerve. Producătorul vă poate oferi ceva mai multe variante de rezerve.

Concluzie

Oral-B iO9 este o opțiune mai bună decât altele și pentru cât costă, nu văd de ce nu ați alege-o. Sunt diferențe între periile acestui brand iar la prima vedere par să fie la fel, însă nu sunt.

Te-ar mai putea interesa