OMEN by HP 17-cb1031nq, laptop cu procesor Core i9 Comet Lake

Laptopul din seria Omen numit HP 17-cb1031nq pare a fi cel mai avansată soluție de la acest brand pentru că oferă cel mai performant procesor. Totuși, nu sunt diferențe atât de mari față de seria Core i7, dar vom vedea diferențe în jocuri unde avem nevoie de componente cât mai performante. Această variantă de 17 inci oferă un SSD mare, adică unul cu capacitate de 1TB. Astfel de laptopuri au prețuri mai piperate dar sunt alternative la desktopuri.

Nici nu e necesar un monitor pentru că diagonala sa măsoară 17.3 inci, iar specificațiile sunt excelente: rezoluție Full HD,  panou IPS și rată de refresh de 144Hz. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este prezentă cea mai avansată placă video pentru laptopuri și nu vă puteți plânge pentru că este modulul RTX 2080 de 8GB. Bineînțeles, această placă video e puțin diferită de cea de pe PC-uri, dar și pentru PC-uri sunt mai multe versiuni (în funcție de performanțe).

Nu sunt necesare îmbunătățiri hardware că doar discutăm de un laptop de top cu un preț cam piperat. Cu o așa configurație, nu veți avea nevoie de un alt laptop și este o investiție pe termen lung.

Păreri pro și contra

Laptopul dina imagine oferă specificații excelente, dotări potrivite pentru un laptop de gaming, tehnologie WiFi ax, porturi excelente, sistem audio de ultimă generație, iar designul pare să fie neschimbat. Sunt necesare periferice de gaming pentru acesta și voi decideți dacă optați pentru același brand sau altul mai bun sau accesibil. Pot fi rulate cel mai noi titluri la detalii aproape maxime (poate că vă doriți peste 100 de fps-uri), deoarece placa video și restul componentelor sunt de ultimă generație.

HP 17-cb1031nq are o greutate mare dar e de înțeles pentru că are un hardware modern și o construcție care oferă un sistem de răcire eficient. Nu e chiar atât de mare pentru că rama ecranului este subțire, iar dimensiunile laptopului au scăzut puțin. Se adresează gamerilor care au un buget mult mai generos și care sunt dispuși să cheltuie mai mult pentru a putea juca jocuri la detalii cât mai mari.

Te-ar mai putea interesa