OMEN by HP 17-cb1016nq, laptop foarte performant

Sunt numeroase laptopuri de gaming iar varianta HP 17-cb1016nq e una dintre cele mai performante. E vorba de o serie de gaming numită Omen și sunt numeroase configurații și mărimi. Bineînțeles, veți alege un laptop mare cum e cel de jos pentru că are un ecran mare pe care să vă jucați jocurile preferate și să vizionați filme. Conectarea unui unui monitor nu va fi o problemă dacă vă doriți o imagine mai generoasă și se poate utiliza unul cu imagine 4K pentru că laptopul are ieșire mini DisplayPort.

Chiar dacă e mare, arată la fel ca și o variantă de 15 inci și dotările par să fie neschimbate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are cel mai avansat Core i7 de pe piață și mă refer strict la platformele mobile, iar placa video integrată nu lipsește pentru a vă bucura de o autonomie bună când nu vă aflați lângă o priză. RTX 2070 are un consum mult mai mare, în special când rulați jocuri sau conținut video. Cu alte cuvinte, laptopul se comportă diferit de la un task la altul, iar răcirea e rapidă pentru ca voi să puteți lucra/juca pe el cât doriți.

Păreri pro și contra

Ecranul oferă o imagine clară și detaliată datorită specificațiilor și tehnologiilor, nu există altul mai bun decât acesta. Conținutul ales trebuie să aibă o rezoluție corespunzătoare pentru a evidenția mai bine calitatea, iar când vine vorba de jocuri, puteți alege Ray Tracing din setări pentru că acum aveți grafică RTX. Placa video e diferită de cea de pe PCuri și nu e un RTX 2080, însă nu e nevoie de multe ori de ceva mai avansat.

HP Omen 17-cb1016nq poate înlocui un desktop deoarece e mare, compact, bine dotat și sistemul de răcire își face treaba destul de bine. Are un preț cam piperat dacă e să-l comparăm cu un PC, doar că la un PC mai trebuie ales și un monitor potrivit, ei bine, în cazul unui laptop nu mai e nevoie pentru că are un ecran avansat după cum am și menționat.

Te-ar mai putea interesa