OMEN by HP 17-cb1002nq, laptop cu procesor i7-10750H şi RTX 2060

Prin OMEN by HP 17-cb1002nq cei de la HP au şi ei în ofertă un laptop cu procesor i7-10750H. Acest procesor e unul six core pe arhitectură Comet Lake aşa încât să scoată un punctaj foarte bun pe cpubenchmark de 12714 puncte.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model avansat tehnologic care poate fi un excelent desktop replacement datorită performanţelor şi ecranului de 17 inci.
Din poza de alături puteţi vedea că e un model negru cu tastatură iluminată (RGB pe 4 zone)


Păreri pro şi contra

Alţi producători aveau deja laptopuri cu acest i7, acestea fiind Asus G712LU şi Lenovo Legion 5P 15IMH05H.
Portabilitatea e una ok, dar nu e punctul forte al acestui laptop deoarece are o greutate de 3,2kg şi bateria ţine vreo 3 ore.
Întrucât nu are unitate optică vine cu o multitudine de opţiuni pe partea de porturi şi conectivitate. Le-aş menţiona pe cele mai importante: mini Display Port, HDMI, LAN Gigabit, wireless ax şi 3 USB-uri.
Nu are sistem de operare preinstalat, şi din această cauză recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB. Driverele se instalează automat când se conectează la Internet, iar dacă vreţi ceva anume atunci driverele se găsesc pe site-ul HP.
Ecranul e unul foarte bun de 17,3 inci cu rezoluţie FHD, panel IPS şi refresh la 144 Hz. Pentru ca lumina să nu se reflecte are şi strat anti-glare.
Memoria RAM e mai mult decât suficientă deoarece e vorba despre 16GB DDR4. Pentru stocare se foloseşte de o combinaţie SSD+HDD. SSD-ul are o capacitate de 256 giga, iard HDD-ul are 1TB.
Stă bine şi pe partea de procesare video deoarece are cip grafic RTX 2060 cu 6GB memorie video.
Sunetul e şi el unul de calitate deoarece are difuzoare Bang Olufsen.

Un astfel de notebook PC ar trebui să fie alegere dvs. dacă vreţi ceva pentru acasă capabil în a face faţă oricărei sarcini.

Te-ar mai putea interesa