Omen by HP 17-cb0023nq, laptop cu i7-9750H şi GeForce RTX 2070

Omen by HP 17-cb0023nq e un laptop modern din categoria desktop replacement pentru persoanele care vor ceva performant şi portabil (greutatea e de 3,2kg şi bateria poate să ţină maxim 4 ore).
Faţă de alte laptopuri acesta are ecran cu refresh de 144 hz, procesor six core şi un dintre cele mai bune plăci video de pe piaţă – RTX 2080 8GB.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern de culoare neagră cu tastatură iluminată RGB 4 zone.


Păreri pro şi contra

Modelul Omen by HP 17-cb0023nq este echipat cu procesor i7-9750H six core capabil în a scoate 11421 puncte la benchmark.
Stocarea se realizează pe un SSD de 512GB, iar dacă vreţi mai mult atunci puteţi apela la cloud storage ori la un hard mai mare.
Memoria RAM standard e de 16GB, ambele sloturi fiind ocupate.
Din păcate nu are unitate optică, dar în schimb are o multitudine de porturi/opţiuni de conectivitate precum mini Display Port, HDMI, LAN Gigabit, 4 porturi USB, wireless ac şi bluetooth 5. Referitor la lipsa unităţii DVD trebuie spus că acest lucru e unul convenabil deoarece oricum nu mai e utilă şi face ca greutatea să fie una scăzută cu vreo câteva sute de grame.
Ecranul e unul foarte clar cu tehnologie modernă. De exemplu are panel IPS, rezoluţie 1080p şi strat anti reflex (anti-glare).
Sunetul e unul foarte bun deoarece e reprezentat de două difuzoare stereo de la Bang&Olufsen.

Acesta e laptopul perfect pentru acasă ori la lucru. Vine ca o alternativă sobră şi matură la laptopurile de gaming marca Asus… aici fac referire la seria RoG.
Unele persoane au ales un astfel de model în defavoarea unui Rog datorită nivelului de zgomot scăzut şi a unei mai bune poziţionare a porturilor.
Unii probabil că vor vrea să-l ducă la lucru ori în călătorii, însă trebuie spus că acesta e mai mult destinat pentru acasă pe post de înlocuitor desktop întrucât greutatea e de 3,21kg… deci nu e greutate de ultrabook.

Te-ar mai putea interesa