Omen by HP 17-cb0004nq, laptop cu ecran 144Hz

Modelele cu plăci video mai performante au un ecran ceva mai avansat pentru ca imaginea să fie clară indiferent de situație. HP 17-cb0004nq are astfel de ecran și oferă o rată de refresh de până la 144 Hz. Această dotare este de folos când vă jucați jocuri competitive cu multe fps-uri deoarece imaginea se schimbă foarte rapid. Sunt numeroase laptopuri ca acesta însă prețurile diferă în funcție de componente dar și în funcție de mărimea ecranului.

Un laptop de 17 inci e scump însă unii utilizatori nu se pot obișnui cu un ecran de 15 inci, dacă anterior au avut un monitor mare. Bineînțeles, se poate conecta oricând un monitor la acesta sau chiar un televizor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopurile Omen sunt puțin peste cele Pavilion și se vede după construcție și placa video face parte din seria RTX și nu GTX. Voi decideți care laptop vi se potrivește și alegerea corectă depinde mult de jocurile care doriți să le jucați. Un laptop ca acesta poate înlocui ușor un PC datorită performanțelor și poate fi utilizat pentru editare video, iar dacă spațiu de stocare nu e satisfăcător, atunci veți găsi ușor o soluție (SATA sau externă). Se pot obține mai multe porturi cu un docking station care nu costă foarte mult.

Păreri pro și contra

Sistemul audio al acestui laptop e echipat cu difuzoare Bang & Olufsen, dar și tehnologiile sunt avansate. Vedem porturi foarte multe și diversificate, iar alte branduri nu oferă Mini DisplayPort care permite conectarea unui monitor suplimentar business sau 4K. Cu ajutorul plăcii video RTX 26060 puteți alege opțiunea Ray Tracing din joc pentru a activa efecte mai realiste, însă se poate seta și nivelul acestor efecte (depinde de joc).

HP Omen 17-cb0004nq are o autonomie modică și nu se compară cu cea a unui ultraportabil care are și un hardware diferit (cu un consum mai mic de energie). În general, laptopul se ține conectat mai tot timpul la priză dacă nu aveți de gând să plecați cu el, astfel că nu mai trebuie să vă faceți griji de durata bateriei.

Te-ar mai putea interesa