Omen by HP 15-dh0038nq, notebook cu i7-9750H şi RTX 2080

Pentru persoanele interesate de un laptop avansat tehnologic şi care să facă faţă celor mai solicitante sarcini recomand acest Omen by HP 15-dh0038nq. Vine cu procesor i7 six core şi cu cip grafic RTX 2080, iar memoria RAM e de 16 giga.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat performant şi cu portabilitate bună (greutatea e de 2,3 kg).
Din poza de alături puteţi vedea că are culoare neagră şi tastatură iluminată (tip RGB 4 zone).


Păreri pro şi contra

Modelul acesta HP 15-dh0038nq e unul cu procesor i7-9750H six core şi cu cip grafic RTX 2080 Max Q care are memorie de 8GB.
Memoria sistemului e de 16 GB, ambele sloturi fiind ocupate.
Ecranul e de 15,6 inci cu rezoluţue FHD, panel IPS, strat anti reflex şi refresh de 144 Hz.
Stocarea se realizează pe un SSD a cărui capacitate e de 1TB. În opinia mea e o capacitate de stocare suficientă, iar dacă doriţi mai mult se poate pune un hard extern sau utiliza cloud storage.
Nu vine cu unitate DVD, dar are multe porturi utile precum HDMI, mini DisplayPort, LAN şi 4 USB. Portul LAN e de tip Gigabit, iar la wireless are wi-fi ac.

Per ansamblu acest model se va dovedi util acasă, la birou ori în călătorii. Portabilitatea e bună din perspectiva greutăţii şi decentă prin autonomie deoarece bateria ţine vreo 4 ore.
Pe piaţă există şi alte modele de laptopuri de gaming, dar acesta se evidenţiază prin ecran (144 Hz), sunet (Bang-Olufsen) şi componente mai bune (de exemplu placa video e una cu design Max Q, adică e pentru laptop, dar are performanţe similare cu cea varianta de pe desktop).
Mi-ar fi plăcut să vă pot recomanda o alternativă cu Ryzen, însă nu există aşa ceva, încă. Există doar Pavilion cu Ryzen, dar face parte din altă categorie (multimedia).

Te-ar mai putea interesa