Omen by HP 15-dh0016nq, laptop de gaming avansat

Sunt numeroase serii de gaming disponibile pe piață și fiecare oferă ceva special. Seria Omen e una destul de avansat și de aceea vedem prețuri atât de mari. HP 15-dh0016nq reprezintă o soluție foarte bună pentru cei pasionați de gaming și nu numai. Aceste tipuri de laptopuri oferă un hardware performant care se apropie de performanțele unui desktop, totuși prețul e diferit pentru un laptop pentru că are și un ecran IPS cu refresh de 240 Hz. Cu alte cuvinte, nu veți vedea imagini blurate în jocurile de acțiune sau competitive (shootere).

Designul e același indiferente de mărimea ecranului sau de configurație, însă anumite dotări diferă și de aceea prețul poate fi ceva mai piperat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E necesar de cel mai avansat procesor de la Intel și mi-ar fi plăcut să văd configurații și cu AMD. Pentru gaming nu veți folosi placa video Intel din procesor, ci aveți una RTX care redă efecte Ray Tracing (realiste). Seria Pavilion are plăci video GTX care sunt inferioare dar nu cu mult și poate că sunteți mulțumiți pentru că jocurile care le încercați nu au opțiune Ray Tracing. Nu pot spune care laptop vi se potrivește, deoarece fiecare își permite în funcție de buget.

Păreri pro și contra

Un laptop atât de avansat ca și acesta are un preț pe măsură și nu cred că e convenabil pentru mulți utilizatori, însă mai sunt și variante accesibile cu RTX 2060 care au un singur mediu de stocare. Astfel de laptopuri sunt construite destul de bine și de aceea nu sunt atât de portabile. Avem un design modern cu iluminare RGB în zona tastaturii și un sistem de răcire de ultimă generație, pentru ca voi să puteți juca oricând și oricât.

HP Omen 15-dh0016nq e un exemplu foarte bun și pe acesta se poate instala rapid orice deoarece are porturi rapide și un SSD modern (M.2). E loc și pentru jocuri și filme deoarece e echipat cu un hard disc mare. E necesar să fie ținut în priză când vă jucați deoarece bateria e solicitată mult.

Te-ar mai putea interesa