Omen by HP 15-dh0011nq, laptop cu ecran 4K UHD

Unele dintre cele mai avansate modele Omen de la HP e varianta de jos numită HP 15-dh0011nq. Acesta oferă și un ecran modern cu rezoluție 4K, adică aveți o mulțime de pixeli pe o diagonală foarte mică. Poate fi folosit de orice utilizator, chiar și de cei care editează diverse. Laptopurile avansate sunt concepute pentru gaming de aceea avem și plăci video ca RTX 2070, dar și restul componentelor sunt avansate.

E ceva mai scump decât un laptop de gaming clasic deoarece oferă dotări mai bune și poate că aveți nevoie de ele. Voi decideți cât de folositoare pot fi și poate că preferați o variantă ceva mai mare, decât una de 15 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul pare să fie același pe multe modele, diferențe sunt doar la restul componentelor care influențează destul de mult performanțele grafice. Nu e nevoie de mai multă memorie și veți observa și voi că 16GB e de ajuns pentru cele mai multe titluri. Pentru performanțe constante și ca să nu vă stea gândul la baterie, laptopul poate fi ținut în priză mai tot timpul precum un PC. E diferit față de un ultraportabil și e ușor de transportat chiar și fără o geantă deoarece dimensiunile laptopurilor de gaming au mai scăzut în ultimii ani.

Păreri pro și contra

Îmi place că are două medii de stocare – SSD și hard disc, astfel că puteți bucura de o performanțe superioare și de un spațiu generos. Față de multe laptopuri Omen, acesta nu mai necesită nici o investiție deoarece are multă memorie RAM și spațiul e de ajun, după cum am și menționat anterior. Poate că nu e chiar ca și un laptop, dar avem aceleași porturi și nu e nevoie să fie multe de același fel. Se poate conecta încă un monitor (4K) cu ajutorul portului DisplayPort de tip mini.

HP Omen 15-dh0011nq oferă un ecran superb de ultimă generație care va fi apreciat de unii utilizatori, pentru că alții poate își doresc doar o rată de refresh de 144 Hz sau mai mare.

Te-ar mai putea interesa