Omen by HP 15-dh0003nq, grafică RTX 2060 cu memorie de 6GB

Laptopul HP 15-dh0003nq din cunoscuta serie Omen care e perfectă pentru gaming și seamănă cu cea Pavilion. Diferența dintre cele două serii o face designul și dotările, iar prețul e justificat de cele mai multe ori. Un laptop pentru gaming pe care să jucați multe ore e unul ca cel de jos. Cele mai multe laptopuri au placă video RTX care sunt superioare celor GTX la partea de specificații dar există și opțiunea de Ray Tracing în caz că vreți să vedeți scene mai realiste, doar că nu toate jocurile oferă acea opțiune în setări.

Laptopul acesta vine cu o tastatură e culoarea roșie și iasă în evidență când e iluminată, iar laptopuri mai scumpe pot avea și varianta RGB. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Din imaginea de sus nu se pot observa componentele sale care sunt și principalul motiv pentru care ați alege un așa laptop. Vorbim de un Core i5 Coffee Lake model 9300H care are o placă grafică UHD Graphics 630 tot de la Intel. Din păcate aceste plăci video nu sunt foarte utile, deoarece ele sunt o soluții strict office când nu rulăm conțin video și astfel autonomia nu are de suferit. Dacă ar fi avut doar placa video dedicată atunci ar fi trebuit să țineți laptopul mai tot timpul în priză.

Păreri pro și contra

Un laptop de gaming are componente noi și performante, de aceea poate fi comparat cu un PC. Ecranul IPS are o imagine foarte clară și detaliată, mai că nici nu veți simți lipsa unui monitor. Se poate conecta oricând un televizor sau monitor datorită celor celor două ieșiri video – DisplayPort și HDMI. Pe partea de sunet are tehnologii avansate și difuzoare Bang & Olufsen. Răcirea se face cu sistemul Omen Tempest care e cel mai nou de la acest brand și nu există altul ca acesta.

HP 15-dh0003nq oferă o memorie de 32GB pentru a putea juca orice joc indiferent câte texturi oferă și poate vă place multitaskingul. Tehnologia WiFi ax e cea mai recentă versiunea și oferă cea mai bună viteză pe wireless, dar e necesar și un router corespunzător.

Lasă un comentariu