Omen by HP 15-dc1057nq, laptop cu placă video RTX

Laptopul HP 15-dc1057nq e unul dintre cele mai bune modele Omen deoarece are o placă video RTX 2060, mult spațiu de stocare, SSD rapid și o memorie de 16GB. Bineînțeles, cea mai importantă componentă este procesorul Core i7 care are 6 nuclee și tehnologie de fabricație pe 14 nm. Unele aplicații și jocuri se folosesc ceva mai mult de procesor sau poate de placa video, de aceea e foarte importantă configurația când alegeți un laptop, iar felul cum arată e irelevant.

Un desktop nu reprezintă o soluție pentru cei care vor portabilitate sau un gadget compact cu foarte puține fire în jurul său. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hardware-ul unui laptop de gaming e diferit față de cel al unui laptop office și se vede la specificații, dar și prețul e ușor piperat. Scorul de performanță scos de acest laptop e satisfăcător și puteți alege opțiunea Ray Tracing din opțiuni pentru jocurile care suportă această tehnologie. Adică veți vedea scene mai realiste cu efecte plăcute și plăcile video RTX sunt cele mai bune. Poate vom vedea și ceva alternative de la AMD în anii ce vor urma.

Lăsând la o parte componentele vedem, o conectivitate interesante pentru un laptop atât de compact. CU alte cuvinte, observ porturi ca Thunderbolt v3, USB 3.1, Mini DisplayPort, LAN, dar și altele. la acestea se adaugă și tehnologiile fără fir bluetooth 5.0 și WIFI ac 2×2.

Păreri pro și contra

Stă foarte bine la multe capitole și e foarte greu să găsești un punct slab la un astfel de laptop. Avem un port în plus pentru a conecta un monitor profesional (DisplayPort), astfel se poate lucra pe ele și multitaskingul nu va fi o provocare. Performanțele sunt excelente cu noul COre i7 dar și restul componentelor sunt importante după cum am mai menționat de multe ori.

HP Omen 15-dc1057nq ca multe alte modele Omen oferă plăci video RTX, iar cele Pavilion oferă modele GTX care sunt mai de buget și se vede la preț. Oricum, prețurile sunt justificate doar că unii dintre voi poate că nu vreți să depășiți bugetul.

Te-ar mai putea interesa