Olympus VR-350

Acest aparat foto digital Olympus VR-350 de 16.0MP e unul ieftin și se adresează celor care nu vor să dea mulți bani pe un astfel de aparat, dar ar dori și ceva performant pentru acei bani. Senzorul său are o rezoluție mare, stabilizatorul de imagine e unul avansat iar lentilele sunt destul de bune. Acestea vor garanta calitatea imaginii. În mare are zoom optic bun, filmare HD, vine cu diverse accesorii (husă, card etc.) și poate fotografia 3D. Se poate observa mai jos că are o construcție foarte bună și pe negru parcă arată cel mai bine. Spun asta pentru vine în patru culori: negru, argintiu, roșu și mov. Diferențe nu veți găsi la ele, doar de culoare. VR-350 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Are un senzor CCD de 16MP, stabilizator de imagine Dual IS și un obiectiv foarte bun. Acesta are un zoom optic de 10x, unul digital 4x, lentile 4.2 – 42 mm și o distanță de focalizare minimă de 1 cm. Aceste caracteristici sunt ok pentru cât costă și dimensiunile sale. Pe partea de control al fotografiei oferă sensibilitate ISO, balans alb, efecte foto, presetări și funcție pentru detectarea feței. Filmările realizate cu acesta sunt în format avi și la calitate maximă 720p. Memoria aparatului e de 35 MB și având în vedere că are un card de 2GB inclus, nu mai trebuie să vă faceți griji. Cu acesta puteți spune adio bateriilor AAA reîncărcabile deoarece are un acumulator Li-Ion care oferă o autonomie de circa 300 de cadre.

Pe partea de conectivitate are doar USB și ieșire audio-video. Prezintă și câteva caracteristici speciale cum ar fi fotografiere 3D sau panoramă. Am pus o filmare realizată cu acesta aparat și pot spune că e reușită.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e robust, calitativ, performant, autonomia bateriei e suficientă, are un ecran generos de 3 inci (puteți partaja ușor fotografiile fără a le mai copia pe PC) și vine cu toate accesoriile necesare (husă+card).

Minusuri: nu are ieșire HDMI, dar și așa nu filmează 1080p.

Concluzie

Acest Olympus VR-350 e o recomandare iar dacă sunteți fan al acestui producător, nu văd dece nu optați pentru acest aparat. Am pus chiar și un clip cu despachetarea sa și se poate observa cât de bine arată și care ar fi conținutul pachetului:

Un comentariu la „Olympus VR-350”

  1. Este un aparat slabut poze neclare pixelate Nikon l25 este cu o clasa peste Olimpus vr350 asta este realitatea Cand te uiti la poze pe displei la Olimpus par clare dar cand le vezi la calculator dezamagitor imi pare rau ca nu am ales nikon l25 pret bun dar celor care vor sa-si achizitioneze un aparat compact recomand Sony W630

Lasă un comentariu