Olympus VH-210

Un aparat numai bun de luat în vacanță e aparatul foto digital Olympus VH-210 și se remarcă prin greutatea redusă, capabilitatea de a filam 720p, bateria care ține mult și zoom-ul optic ok, chiar dacă obiectivul nu e prea mare. Nici nu costă prea multe deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și din această cauză cred că oricine și-l va putea permite.

Poze

VH-210 e un model care vine pe mai multe culori, iar în România o să găsiți doar varianta pe negru. Ecranul e unul mare având 3 inci și e oarecum ciudat ca un aparat ieftin ca acesta să aibă un ecran așa de mare deoarece în general aparatele până în 400 lei au LCD-uri de 2,7 inci, iar cele de peste 1000 lei au de 3 inci. Obiectivul nu e deloc mare, dar vă va ajuta să faceți poze și filme cu zoom de 5x.

Olympus VH 210 1
Cutia
Olympus VH 210 2
Aparatul

Specificaţii tehnice

Se poate spune despre VH 210 că e un adevărat gadget și singura opțiune care-i lipsește e cea de geo tagging deoarece are chiar și Pict Bridge care vă va ajuta să vă imprimați imaginile fără a conecta aparatul la un laptop ori altfel de calculator. Poate capta filme la calitate HD, dar nu are HDMI și de aceea pentru a vedea filmul va trebui să-l transferați pe calculator prin intermediul cardului ori a USB-ului, iar pe TV prin intermediul portului audio-video.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; nu cost[ deloc mult; e performant; pozele sunt salvate ca *.jpeg, iar filmele ca *.avi; are bliț; memoria internă e măricică; suportă mai multe tipuri de carduri; bateria ține destul de mult; greutatea este de puțin peste 100 grame.
Contra: poate că un port HDMI era de folos. Un minus ar fi faptul că dimensiunea maximă a fișierului *.avi nu poate fi mai mare de 2 giga.

Concluzie

Alături e o despachetare a acestui model și se poate vedea că arată foarte bine, de parcă ar fi un smartphone. E prezentat conținutul pachetului și se poate observa că are un pachet destul de bogat. Are destul de multe funcții și pentru a le descoperii vă recomand să-i citiți manualul tipărit ori cel online.

Te-ar mai putea interesa