≡ Meniu

Un aparat numai bun de luat în vacanță e aparatul foto digital Olympus VH-210 și se remarcă prin greutatea redusă, capabilitatea de a filam 720p, bateria care ține mult și zoom-ul optic ok, chiar dacă obiectivul nu e prea mare. Nici nu costă prea multe deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi și din această cauză cred că oricine și-l va putea permite.

Poze

VH-210 e un model care vine pe mai multe culori, iar în România o să găsiți doar varianta pe negru. Ecranul e unul mare având 3 inci și e oarecum ciudat ca un aparat ieftin ca acesta să aibă un ecran așa de mare deoarece în general aparatele până în 400 lei au LCD-uri de 2,7 inci, iar cele de peste 1000 lei au de 3 inci. Obiectivul nu e deloc mare, dar vă va ajuta să faceți poze și filme cu zoom de 5x.

Cutia

Aparatul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

Se poate spune despre VH 210 că e un adevărat gadget și singura opțiune care-i lipsește e cea de geo tagging deoarece are chiar și Pict Bridge care vă va ajuta să vă imprimați imaginile fără a conecta aparatul la un laptop ori altfel de calculator. Poate capta filme la calitate HD, dar nu are HDMI și de aceea pentru a vedea filmul va trebui să-l transferați pe calculator prin intermediul cardului ori a USB-ului, iar pe TV prin intermediul portului audio-video.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; nu cost[ deloc mult; e performant; pozele sunt salvate ca *.jpeg, iar filmele ca *.avi; are bliț; memoria internă e măricică; suportă mai multe tipuri de carduri; bateria ține destul de mult; greutatea este de puțin peste 100 grame.
Contra: poate că un port HDMI era de folos. Un minus ar fi faptul că dimensiunea maximă a fișierului *.avi nu poate fi mai mare de 2 giga.

Concluzie

Alături e o despachetare a acestui model și se poate vedea că arată foarte bine, de parcă ar fi un smartphone. E prezentat conținutul pachetului și se poate observa că are un pachet destul de bogat. Are destul de multe funcții și pentru a le descoperii vă recomand să-i citiți manualul tipărit ori cel online.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu