Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Olympus VG-170

Un aparat bun de luat într-o mică excursie e aparatul foto digital Olympus VG-170 și are un preț foarte bun în opinia mea. Îl recomandă prețul mic, capabilitatea de a filma HD și caracteristicile de cameră premium cum ar fi cei 14 megapixeli ai senzorului CCD. Aparatul vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi și după cum spuneam anterior nu e deloc unul exagerat deoarece e capabil de a filma 720p. Ce e deosebit la acest model față de altele e faptul că poate fotografia 3D și în pachet e livrat și un set de ochelari 3D.

Poze

Modelul de față vine pe mai multe culori cum ar fi negru, roșu și alb, dar cel mai popular e modelul black. Ecranul său e unul destul de mare deoarece e de 3 inci și astfel o să puteți viziona clipurile la calitate superlativă. Obiectivul e unul mare și datorită acestui lucru poate capta poze și filme la un zoom de 5x, și e vorba de unul optic.

Obiectivul

LCD-ul

Specificaţii tehnice

Nu e mare lucru de precizat legat de acest Olympus, doar că are un senzor CCD de 14.0MP care e capabil de filmat la calitate HD și de fotografiat 3D. Despre calitatea pozelor se poate spune doar de bine și rezultatul trebuie văzut pe viu. Greutatea e una de undeva la 150 grame și acesta e un motiv în plus pentru care cineva ar alege acest aparat.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu acumulator care ține destul de mult; prețul nu e deloc mare; suportă carduri SD și SDHC; dispune de memorie internă dacă la un moment dat cardul se umple și trebuie neaparat să mai faceți o poză; vine de la un brand care are doar produse fiabile; garanția standard e de 2 ani și poate fi mărită până la 4 ani contra unei sume modice.
Contra: dimensiunea maximă a fișierului video poate fi de maxim 2 giga.

Concluzie

Modelul VG 170 nu diferă foarte mult față de alte modele ca și caracteristici, dar vine cu fotografierea trei dimensională acre e un lucru deosebit și foarte aparate sune foarte capabile de acest tip de fotografiere. Din clipul de alături puteți vedea cum arată camera și care este conținutul pachetului. Camera din preview e una pe culoare red, însă cum spuneam anterior există mai multe culori.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu