Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Olympus TG-820

Acest aparat foto Olympus TG-820 de 12 MP Black din seri Tough e un model de tip sport care arată dar se și simte solid. Prezintă destul caracteristici speciale care vă pot fi de folos atunci când plecați în excursie, cum ar fi: zoom optic 5x, iHS, fotografiere 3D, panorame, mod iAuto etc. Cu acestea puteți realiza fotografii de înaltă calitate chiar și de la distanțe mai mari. E disponibilă în variantele: black, silver, red și blue (cea din pozele de jos). O variantă puțin mai accesibilă e TG-620, însă nu e chiar ideală pentru scufundări (rezistă până la 5 metri, pe când TG-820 rezistă până la 10 metri). Ambele arată cam la fel (cu mici diferențe) iar specificațiile tehnice sunt și ele destul de identice. Eu zis să optați pentru acesta în special dacă vă interesează rigiditatea. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

Din spate

Specificații tehnice

Are senzor CMOS retroiluminat de 12 MP care are o dimensiune de 1/2.3″. Obiectivul său e dotat cu lentile 5.0 – 25.0mm, zoom optic de 5x și zoom digital 4x. Chiar dacă zoom-ul său poate fi combinat (20x), cele mai bune rezultate le veți obține doar cu cel optic. Pe partea de control al fotografiei prezintă cam aceleași caracteristici ca și orice model în acest buget: sensibilitate ISO 100-3200, balans alb, efecte foto, presetări, detectarea feței, fotografiere continuă și declanșare automată. Ecranul său LCD de 3 inci nu e unul tactil, dar e destul de bun pentru a alege cele mai bune fotografii (fără a le mai copia pe PC).

Poate filma Full HD în format QuickTime dar dacă nu aveți un card prea mare, se poate alege și o calitate HD. Are conectivitate USB, AV și micro HDMI. Jos am postat un o înregistrare realizată cu acesta:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: filmează 1080p, are stabilizator de imagine avansat, încărcarea bateriei se poate face și prin USB, robustă, design modern, rezistentă la apă, șocuri și temperaturi scăzute.

Minusuri: pentru a fi folosită precum o cameră obișnuită, nu e chiar accesibilă dar având în vedere că e un model sport, își merită toți banii.

Concluzie

Olympus TG-820 e un model puțin mai rezistent decât 620 și care merită încercat în special că e solid și e oferit de un producător foarte bun. Pentru a vă face o idee despre cum arată, am pus un clip cu prezentarea sa:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu