Olympus TG-620

Acest aparat foto digital Olympus TG-620 (Tough) are un senzor de 12.0 MP, procesor de imagine TruePic VI și e disponibilă în cinci variante: black, blue, green, pink și white. Deci se poate alege culoarea preferată/dorită, iar prețurile sunt aceleași indiferent de culoarea aleasă. Acest TG-620 vine cu noua tehnologie iHS de la Olympus care vă permite să realizați fotografii mai reușite în condiții „proaste”. Având în vedere că face parte din seria Tough, rezistă până la 5 metri sub apă, șocuri de la 1.5 metri și la temperaturi de până la -10 grade C. Performanțele sale se datorează și obiectivului său care are un zoom optic de 5x și lentile de 5.0 – 25.0mm. O alternativă care rezistă și la 10 metri sub apă e TG-820, care mi se pare la fel de bun. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cardul nu e inclus
Din spate

Specificații tehnice

Senzorul său CMOS e de 12MP care e însoțit un stabilizator mecanic de imagine. Deci se pot realiza fotografii chiar și când alergați sau subiectul se află în mișcare. Zoom-ul digital de 4x poate să ajungă chiar și la 20x dacă-l combinați cu cel optic, însă calitatea fotografiilor nu e aceeași ca și în cazul fotografiilor realizate doar cu zoom optic.

Pe partea de control al fotografiei are sensibilitate ISO Auto/High Auto/manual, efecte foto, balans alb, presetări, detectarea feței, declanșare automată și fotografiere continuă. Poate filma 1080p ca și alte modele în acest buget dar în formant QuickTime. Din păcate nu puteți filma mai mult de 29 de minute atunci când alegeți calitățile HD și Full HD. E dotat cu un ecran LCD generos (3 inci) care e unul clasic, adică nu e unul tactil. Are conectivitate audio-video, USB și micro HDMI. În pachet veți găsi: cablul de alimentare,cablul USB, bateria, cureaua de mână, garanția, cablul audio-video, manualul de utilizare și software-ul necesar.

Am pus și o înregistrare 1080p realizată cu acesta aparat foto:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design modern, filmează Full HD, are acumulator propriu, realizează fotografii de calitate, nu e foarte scumpă, e rezistentă la apă, temperaturi scăzute și șocuri.

Minusuri: nu are card inclus.

Concluzie

Acest Olympus TG-620 e un model accesibil din seria Tough situându-se ca performanțe și dotări undeva între TG-820 și TG-320. Am pus și o prezentare a acestei serii în care veți observa caracteristicile acesteia:

Te-ar mai putea interesa