Olympus TG-320

Olympus TG-320 e un aparat foto digital care vine în momentul de față pe două culori: roșu și albastru. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care e foarte bun în opinia mea în condițiile în care e disponibil pe mai multe culori, are senzor CMOS, filmează 1080p și deoarece e rezistent la apă (despre acest lucru vă puteți convinge urmărind clipul de mai jos).

Poze

Alături se pot vedea două imagini cu varianta albastră și sper că nu credeți că e murdar. Aparatul a fost introdus în apă pentru a demonstra că funcționează și după aceea. Din primul video puteți vedea demonstrația completă. Dacă e să revenim la ecran, se poate spune că aparatul are un ecran LCD mare de 3 inci pe care pot fi urmărite pozele ori filmele.

Din față
Ecranul

Specificaţii tehnice

Modelul de față impresionează prin aspectul său de nota 10 și prin detalii cum ar fi senzorul CMOS, rezistența la apă și sumedenia de porturi disponibile. Cele mai importante porturi, în opinia mea, sunt cel HDMI și USB-ul, iar acest model le are pe ambele… pe lângă altele.
Din clipul de alături, după cum promiteam mai sus, se poate vedea că aparatul e rezistent la apă, dar cu mențiunea că nu mai mult de 10 metri.

Păreri pro şi contra

Pro: e disponibil în cel puțin două culori; prețul nu e deloc exagerat, iar despre raportul dintre preț și calitate se poate spune că e excelent; vine cu o fiabilitate bună, iar garanția e de 2 ani cu posibilitate de extindere (alte modele au doar un an garanție – Sony HDR-AS15, de exemplu.); vine cu două cadouri despre care poți citi aici; e rezistent la diferiți factori externi cum ar fi strivirea (până la 100 de kilograme), apă etc.
Contra: nimic.

Concluzie

Camera TG-320 e un excelent aparat foto digital care nu doar ține locul unei camere video, ci e performant și portabil. Portabilitatea îl face excelent de luat în vacanțe și e datorată în principal greutății mici de 200 grame cât și faptului că bateria ține multe cadre. Despre aparatul de față puteți vedea mai multe din preview-ul de alături.

Lasă un comentariu