Olympus SZ-31MR

Aparatul foto Olympus SZ-31MR e un model digital care vine pe două culori: black și silver. Ambele variante de culoare au același preț, iar despre aparat trebuie menționat că iese în evidență prin senzor CMOS de 16.0 MP, posibilitatea de a filam 1080p și prețul care nu e deloc mare. Acest aparat foto digital Olympus SZ-31MR are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare având în vedere că senzorul e unul CMOS și nu CCD.

Poze

Arată destul de bine, iar alături sunt câteva poze cu modelul negru. Pentru a vă face o părere despre acest aparat există un clip oficial la finalul acestui articol și vă recomand să urmăriți preview-ul funcțiilor pentru a vă face mai bine o părere despre ce poate.

Aparatul
Suportul

Specificaţii tehnice

SZ-31MR poate filma la o calitate foarte bună e un aparat care poate înlocui cu succes o cameră video. Filmele pot fi vizionate pe ecranul de 3 inci sau pa u TV deoarece e dotat cu HDMI. Obiectivul e unul foarte bun și din această cauză poate face poze cu un zoom de 24x și mă refer la zoom optic. Chiar dacă pare a fi un aparat mare, nu e așa deoarece are o greutate de undeva până la 250 grame.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; are un preț mic dacă e destinat să fie cumpărat de un fotograf începător deoarece un DSLR e mult mai scump, ar acesta e foarte asemănător cu un aparat profesional, doar că are un preț de câteva ori mai mic; vine cu port HDMI și astfel o să puteți viziona clipurile, dar și pozele pe un televizor mare; dimensiunea maximă a fișierului video e de 4 giga, iar la altele (alte modele) e de 2GB. 😉
Contra: nu e tocmai un aparat pentru fotografi de weekend și asta datorită prețului.

Concluzie

În momentul de față acest aparat nu vine cu vreun cadou, însă e o noutate absolută în România și asta deoarece e un model al anului 2012. Nu vine cu capabilități 3D, dar poate înregistra Full HD și suportă o mulțime de carduri. Dacă o să doriți să faceți poze de la distanță atunci acest lucru e posibil deoarece are capabilitatea de a face zoom optic de 24x.

Te-ar mai putea interesa