Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Olympus SZ-14

Acest aparat foto digital Olympus SZ-14 de 14MP Black a fost lansat anul acesta prin ianuarie alături de alte modele din seria SZ (de exemplu SZ-11). Acesta are un zoom optic puternic (24x) pentru un corp așa de compact. E disponibil în negru, roșu și argintiu. Acest zoom optic e ideal pentru fotografierea de peisaje sau dacă doriți să fotografiați ceva mai de aproape (cu mai multe detalii). Atunci când doriți să realizați fotografii mai detaliate, alegeți modul Super Macro și veți putea realiza fotografii superbe chiar și de la o distanță de 1 cm. Deasemenea poate realiza panorame, fotografii 3D și dispune de multe filtre care vor de un plus de creativitate fotografiilor realizate de dumneavoastră. Poate filma la calitate HD cu stabilizator de mișcare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Cu zoom

Cardul nu e inclus

Specificații tehnice

Obiectivul său e unul de 14MP de tip CCD care e însoțit de un procesor de imagine TruePic III+ și un stabilizator mecanic de imagine. Obiectivul său are un zoom optic 24x, zoom digital 4x, distanță de focalizare minimă de 3 cm. Pe partea de control al fotografiei are sensibilitate ISO 80-1600, efecte foto, presetări, balans alb, declanșare automată, fotografiere continuă și detectarea feței. Olympus SZ-14 poate realiza filmări mpeg-4 la calitate HD dar nu mai mult de 4GB sau 29 de minute. Memoria sa e de 59 de MB și deci aveți nevoie de un card iar eu vă recomand unul cel puțin clasa 4 de 4 sau 8 GB. Pe partea de porturi are HDMI de tip micro, USB și ieșire audio-video.

Ecranul său de 3 inci e destul de mare pentru a selecta cele mai reușite fotografii și ale șterge pe cele care nu vă plac. Conținutul pachetului e după cum urmează: bateria reîncărcabilă LI-50B, cablu de alimentare, cablu USB, manualul de utilizare, șnur de mână, garanție și cablu av. Dacă vă interesează calitatea de filmare, v-am postat un filmuleț realizat cu această cameră foto:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: corp robust (partea colorată e metalică iar cea neagră e de plastic), datorită formei sale poate fi ținută ușor într-o mână, fotografii decente, are moduri pentru fotografiere rapidă, filtre magice și fotografii 3D.

Minusuri: nu filmează 1080p.

Concluzie

Olympus SZ-14 e un gadget portabil cu zoom optic impresionant și spun asta pentru că dimensiunile aparatului sunt foarte reduse. Jos am pus un clip cu despachetarea acestui model:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu