Olympus SP-620UZ

Olympus e un producător de la care aș cumpăra o cameră fără a sta pe gânduri, iar un model foarte bun e aparatul foto digital Olympus SP-620UZ care a fost adus în magazinele românești în anului 2012, pe la început. Printre principalele caracteristici care îl recomandă sunt capabilitatea de a filma HD, obiectivul foarte bun care e capabil de a realiza un zoom optic de 21x și rezoluția mare de 16.0MP. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și în momentul de față e disponibil în două culori: silver și black.

Poze

Acesta e SP-620UZ, modelul pe negru și se poate observa că arată foarte bine, iar obiectivul e primul lucru care iasă în evidență fiind unul foarte mare și care vă va ajuta foarte mult la realizarea unor clipuri de calitate superioară și a unor imagini deosebite. Modelul de alăuri e pe negru și cel pe gri arată similar, doar că miei îmi place ceva mai mult.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

SP 620UZ e un model care excelează din punct de vedere al caracteristicilor, dar și al fiabilității. Poate filma chiar și HD, iar aceste filmări sunt salvate mpeg4 cu sunet aac. La finalul acestei recomandări e un exemplu cu o filmare la 720p, dar se poate vedea că lumina nu a fost prea bună. Pozele sunt salvate în format jpeg, printre alte formate și rezoluția maximă e de 4608 x 3456.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț foarte bun; garanția e de 2 ani; ecranul LCD e unul deosebit de mare având 3 inci; dispune de port HDMI de tip mic; suportă baterii AA, mai exact patru la număr și în acest fel nu o să întâmpinați probleme la găsirea de baterii deoarece acest fel de baterii sunt disponibile în toate magazinele.
Contra: ar fi fost interesantă capabilitatea de a filma Full HD.

Concluzie

Fără discuție acest model ar putea fi o variantă bună la un DSLR pentru un fotograf la început de drum. Normal că nu se poate compara cu un DSLR modern, însă o să vă puteți face treaba destul de bine și cu acest model care e de câteva ori mai ieftin decât un aparat profesionist. Alături e un clip care prezintă capabilitatea de a filam a aparatului.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Olympus SP-620UZ”

 1. Am cumparat eu un astfel de aparat si pot spune ca e foarte foarte prost.
  La fiabilitate ii dau nota 0 cu minus.
  A fost deja dus o data in Cehia la reparat si probabil daca o sa am timp zilele acestea ma prezint din nou la asa- zisa reprezentanta din Romania cu alt defect.
  Banuiesc ca pana iese din garantie il voi mai duce la reprezentanta Olympus din Bucuresti de vreo citeva (zeci) de ori.
  In concluzie pentru mine firma Olympus este o firma de 1 ban nici macar de 2 bani.
  Oricind doriti pot detalia ce probleme am avut deja;cit despre cele ce urmeaza sa le mai am, evident nu le pot anticipa.
  In concluzie pretul foarte bun si brandul Olympus sunt o cursa pentru prosti.
  Am vazut pe net ca e si un mare producator de branza Olympus.Probabil acesta e cel care a proiectat si fabricat aparatul cumparat de mine.
  Cu siguranta nu e Olympus pe care il credeam eu si il vedeam in reclamele revistei National Geographic de acum 40 de ani.

Comentariile sunt închise.