Olympus SH-25MR

Olympus SH-25MR e un aparat care mie îmi place destul de mult deoarece poate înregistra filme la calitate Full HD cu senzorul său CMOS de 16MP. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », fiind disponibil într-o paletă foarte largă de culori (aici poți vedea toate culorile), iar ecranul e unul de tip touch care face ca aparatul să fie manevrat prin intermediul acestuia.

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea acest aparat MR (Multi Recording) pe negru. Obiectivul său e unul foarte capabil deoarece are 12.5x pe partea de zoom optic ceea ce e foarte bine în opinia mea. Acest obiectiv e capabil să filmeze cu sunet de tip stereo care face ca aparatul să poată înlocui cu succes și o cameră video.

Din față
Din față
Ecranul
Ecranul

Specificaţii tehnice

SH-25MR e un aparat foarte bun pentru realizat poze cât și filmări deoarece are un senzor CMOS foarte bun. Pozele vor ieși ca și cele de pe Instagram, dacă vreți, deoarece acest gadget vine cu multe efecte foto și presetări.
Poate filma la calitate 1080p, iar fișierul e salvat ca QuickTime Motion JPEG. Eu recomand să filmați la calitate HD pentru a nu umple prea repede cardul.

Păreri pro şi contra

Pro: garanția e de 3 ani… dacă faci ce scrie aici; are GPS pentru etichetare pozelor cu coordonate geografice; ecranul e unul mare de 3 inci cu suport touch; are mico HDMI; portabilitatea e ridicată datorită greutății mici de 200 grame și bateriei care ține mult; vine cu multe efecte așa încât să faci poze după bunul plac; memoria internă mică de 43 mega poate fi extinsă cu carduri.
Contra: nimic.

Concluzie

Aparatul de față e foarte bun pentru amatori deoarece e ușor de folosit. Paleta largă de culori în care e disponibilă te ajută să alegi un model pe placul tău, iar portabilitatea excelentă e utilă deoarece poți să-l duci cu ușurință în buzunar sau o geantă mică. Pentru a-ț face mai bine o părere despre cum arată îți recomand preview-ul de alături care e unul foarte reușit, prezentând modelul de culoare neagră.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Olympus SH-25MR”

  1. Eu il detin de cateva luni si folosindu-l toata vara si toamna pot spune ca e foarte bun. E interesanta functia de geo taging si asa poti demonstra ca poza e reala si nu trucata.

Comentariile sunt închise.