Olympus SH-21

Olympus SH-21 e un aparat foto digital foarte bun care vine pe gold, red și black. Eu îl recomand deoarece chiar dacă are un preţ bun Vezi prețul special de azi » mic e peste aparate similare ca preț. Astfel, atuurile sale sunt obiectivul capabil de un zoom optic de 12.5x, senzorul calitativ de tip CMOS, posibilitatea de a filma Full HD, ecranul mare și multe altele. Din această cauză acest aparat e foarte bun pentru amatori cât și profesioniști, iar prețul îl recomandă.

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea modelul negru, iar în partea dreaptă a aparatului se poate vedea grip-ul destul de mare care ajută la o mai bună prindere. Din păcate nu am pus o imagine cu ecranul (puteți vedea mai multe de talii din preview-ul de la final), dar trebuie știut că e unul mare de 3 inci cu suport touch.

Obiectivul
Obiectivul
Din față
Din față

Specificaţii tehnice

Camera SH-21 e una foarte modernă care beneficiază de un senzor CMOS de 16MP care poate filma la înaltă definiție cu sunet pe două canale. Dispune de numeroase efecte și presetări foto prin care poți face ca pozele să arate ca și cele de pe Instagram. Pe partea de memorie internă stă decent deoarece are undeva la 60MB, iar dacă vrei mai mult atunci poți atașa un card.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e bun; pozele și filmările sunt foarte calitative; filmarea se realizează șa calitate maxim 1080p cu sunet stereo; pachetul e unul bogat (are cablu USB, curea de mână și cablu de alimentare); vine cu multe tipuri de porturi cum ar fi HDMI și USB; se poate încărca la USB; greutatea e de undeva la 100 grame.
Contra: nu vine pe mai multe culori; materialele nu sunt chiar de cea mai bună calitate; nu are Wi-Fi.

Concluzie

Modelul de față e foarte bun pentru luat în vacanță deoarece are o portabilitate ridicată, iar pozele și filmele sunt foarte calitative. Din clipul de alături se poate vedea mai bine cum se prezintă aparatul care nici nu e mare după cum se poate observa. Despre utilizare trebuie menționat că nu e deloc grea de folosit, iar acest lucru poate fi văzut și din clipul de alături.

Lasă un comentariu