OKI MB470DN

OKI MB470DN e un multifuncțional laser monocrom de tipul A4 care vine la un excelent preț și de aceea cred că ar fi excelent pentru birourile de copiat acte la început de drum. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar atuurile sale ar fi duplexul, imprimarea laser, posibilitatea conectării la rețea și faxul integrat.

Poze

Pare mare și așa și este, însă greutatea de undeva la 19 kilograme îl face ușor de poziționat unde doriți. E un aparat de culoare gri despre care sunt de părere că se va integra ușor în biroul/spațiul de lucru. E un aparat cu ADF (nici nu încăpea la îndoială la cât de mare e) de 50 de foi. Astfel, nu o să trebuiască să-l alimentați prea des cu foi… acuma depinde și cât de des folosiți funcțiile lui.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

OKI MB470DN e foarte bun deoarece are incorporate mai multe funcții cum ar fi de imprimare, scanare, fax și copiere. Operațiunea de imprimare se realizează cu laser și de aceea la 3500 de imprimări trebuie schimbat tonerul (acuma depinde ce fel de toner e deoarece există și modele de la OKI care țin undeva la 7000 de imprimări.)

Păreri pro şi contra

Pro: tonerul pentru acest model nu costă prea mult (iar dacă alegeți varianta refill atunci poate ieșiți de vreo 10 ori mai ieftin); prețul de achiziție a aparatului de birotică e foarte mic (unele imprimante foto costă tot atât); prima pagină e scoasă relativ repede… după vreo 6 secunde; are multe butoane, dar e foarte u;or de folosit și după câteva utilizări o să-i știi butoanele fără să te mai uiți la ele.
Contra: nu are suport rețea wireless (wi-fi).

Concluzie

Dacă vrei să-ți deschizi un birou de copiat acte atunci acest model de multifuncțional ar fi o recomandare din partea mea. E un model semi profesional și nu ar trebui să te aștepți să fie la fel de performant precum modele de 10000 lei, dar o să-ți faci excelent treaba cu el. Pentru a vedea mai bine cum arată îți recomand preview-ul de alături în care e prezentat un model similar.

Te-ar mai putea interesa