Ofertele săptămânii

Începe școala și trebuie să echipezi cu diferite gadgeturi care te vor ajuta la școală. De aceea m-am gândit să-ți recomand câteva laptopuri și telefoane. Normal că și în această săptămână există multe alte produse la ofertă aici.

Săptămâna aceasta e un foarte bună pentru cumpărarea unui televizor ori a unui laptop. Iar cei care vor un electrocasnic ori un gadget au aici numeroase promoții. De exemplu telefonul Nokia 630 Lumia are acum o reducere considerabilă, iar Samsung S7580 Trend Plus are și el un preț ok.

Pentru cei interesați de un laptop ok ca performanțe recomand Asus X550LDV-XX826D. Acesta fiind un model care se descurcă formidabil la jocuri, dar și diferite aplicații.
Un laptop ieftin numai bun e HP 255 G3 deoarece vine cu un preț pe la 1000 lei, iar pentru ca tu să nu-ți pierzi timpul vine și cu sistem de operare Windows 8.1. Configurația e ok deoarece e dotat cu 2GB memorie RAM, iar procesorul e unul dual core. Dacă la un moment dat o să vrei mai mulți RAMi atunci trebuie știut că poate fi upgradat până la 8GB. Iar, dacă vrei ceva mai ieftin atunci îți recomand Lenovo IdeaPad G50-30 care are performanțe similare, însă nu vine cu OS.

Ca telefon recomand un Allview, mai exact Allview V1 Viper I. O să sară mulți să spună că laptopurile celor de la Allview nu sunt bune, însă eu pot spune că e un model foarte bun și care are un design similar cu al lui Nexus 5. Poate o să mă întrebi ce îl recomandă în mod special, iar răspunsul meu e că acest telefon e recomandat de prețul mic, performanțe, că are un sistem extrem de stabil (dacă nu-ți place interfața celor de la Allview atunci poți să instalezi un launcher precum Go Launcher Ex) și cum arată.

Dacă te interesează televizoare ori electrocasnice la promoție atunci aici le găsești.

Te-ar mai putea interesa