OCZ PTL1-25SAT3-64G

E interesant cât de mult au scăzut prețurile SSD-urilor deoarece cu vreo 400 lei îți poți lua un astfel de hard de 64 giga. Un SSD OCZ PTL1-25SAT3-64G nu costă deloc mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi » și culmea e că vine dotat cu cele mai noi tehnologii printre care se numără suportul SATA3. Vitezele nu sunt chiar așa de superioare altor modele, dar la sub 500 lei trebuie să te mulțumești cu performanțe cum ar fi citire la 185 mega pe secundă și scriere la 95 mega.

Poze

Am pus două imagini pentru a vă face o impresie despre cum arată și din a doua imagine se poate vedea conținutul pachetului, însă acest conținut diferă de la o variantă la alta. Acesta nu e deloc o componentă care arată urât și fiind foarte compact are undeva la 80 grame. Poate că nu e cel mai rapid SSD, însă e printre cele mai ieftine modele, iar la final e un video preview la cum merge pe un laptop Apple.

OCZ PTL1 25SAT3 64G 0
Cutia
OCZ PTL1 25SAT3 64G 1
Ce conține pachetul

Specificaţii tehnice

Acest OCZ petrol model PTL1-25SAT3-64G are o capacitate de 64 giga, iar SATAIII îi oferă o rată de transfer teoretică de 600 MB/s. Dimensiunea e de 2,5 inci și asta îți oferă posibilitatea de a-l monta atât într-un laptop cât și într-un PC. Greutatea e de sub 100 grame, și despre acest lucru face ca despre Solid State Drive să se poate spune că e inferior ca greutate unui smartphone.

Păreri pro şi contra

E un SSD cu o capacitate medie de stocare și trebuie menționat că OCZ e un producător apreciat de astfel de componente. Garanția de 3 ani vine să ne spună că această componentă are o fiabilitate bună. Din păcate, chiar dacă are Serial ATA 3, ratele de transfer nu sunt cele mai bune.

Concluzie

PTL1-25SAT3-64G al OCZ e o componentă ieftină cu garanție de 36 luni și ar fi o soluție dacă vrei să-ți tunezi laptopul/desktop PC-ul cu puțini bani. Probabil că n-ar fi cea mai bună soluție în cazul în care vrei performanță absolută și de aceea cred că ar trebui să te îndrepți spre un model mai scump dacă vrei un hard mai rapid. Alături e un video review la acest petrol de la un utilizator și cred că e destul de important ceea ce zice.

Te-ar mai putea interesa