OCZ Agility 3 Series

Acest Solid State Drive (SSD) OCZ Agility 3 Series vine în multiple configurații și diferite capacități de stocare și cel mai ieftin are 90GB. Tot modelul de 90 giga are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și mi se pare a fi unul foarte accesibil din moment ce vorbim despre un SSD cu suport pentru SATA3, garanție de 3 ani și o rată de transfer la citire de 525 mega. Față de alte modele de la acest producător cât și de la alte branduri, acest Agility are o viteză foarte mare de scriere deoarece altele au pe jumătate. 😉 Iar acest lucru înseamnă că instalarea Windows-ului ar trebui să dureze mai puțin în comparație cu alte modele.

Poze

OCZ Agility 3 Series arată bine și acest lucru se poate vedea din imaginile de mai jos, dar și din clipul de la final. Poate că din preview și aceste imagini vedeți că aparatul e unul de 120 giga, dar trebuie știut că vine în multiple capacități, iar cel mai ieftin e cel de 90 despre care eu scriam că are un preț undeva la 500 lei.

Cutia
Componentă

Specificaţii tehnice

Modelul din seria 3 poate fi instalat atât în desktopuri cât și în laptopuri și acest lucru se datorează în principal faptului că are o grosime de 2,5 inci. Garanția aparatului e de 3 ani și trebuie știut că ar trebui să reziste la un timp de funcționare de două milioane de ore. Greutatea componentei e una inferioară oricărui alt SSD fiind de 77 grame și nu aș putea spune neaparat că asta e un plus, dar dacă o să instalați hardul într-un laptop atunci îl va face mai portabil.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; costă destul de puțin; vitezele la citire și scriere sunt impresionante, iar dacă și în practică sunt la fel de bune atunci cred că va fi un best buy și cei care l-au cumpărat vor fi foarte mulțumiți; foarte interesant e suportul Raid, însă acest lucru vă va fi mai mult de folos la desktopuri și la laptopurile de 17 inci care au în general suport pentru mai multe harduri.
Contra: nu aș putea spune că ar avea ceva minusuri deoarece pe hârtie totul e ok.

Concluzie

Dacă te interesează un model bun de Solid State atunci alegând acest model de la OCZ nu cred că vei da greși. Alături e un clip cu despachetarea unui model similar care l-am pus în scopul de vă face o părere mai bună despre această componentă și ce ar trebui știut e că conținutul pachetului e mai restrâns la modelele ieftine.

Lasă un comentariu