Ochelari stereoscopici nVIDIA GeForce 3D Vision

Probabil cei mai buni ochelari 3D pentru monitoare sunt aceşti ochelari stereoscopici nVIDIA GeForce 3D Vision. Spun asta pentru că mulţi producători de monitoare îi recomandă. Cât despre posesori pot spune că sunt foarte mulţumiţi de ei. Numai pentru faptul că sunt oferiţi de un mare producător de plăci video şi mai nou şi de procesoare, spune cam totul. Materialele din care sunt realizaţi sunt de o calitate superioară şi nu veţi arăta caraghios cu ei datorită designului modern. Pe lângă faptul că arată bine, sunt şi foarte comozi pentru ca vizionarea de filme şi jocuri să nu devine neplăcută. Au un preț bun Vezi prețul special de azi ». În pachet veţi avea şi un mic emiţător care transmite datele la ochelari. Conversia imaginii din 2D în 3D (nVIDIA GeForce 3D Vision) se poate face şi manual de la acel receiver, dar numai după instalarea softurilor de pe CD-uri.

Poze

Modulul recomandat de mine
Ochelarii nVIDIA 3D Vision

Recomandări

Înainte de achiziţionarea acestor ochelari 3D, trebuie să vă asiguraţi că monitorul este unul de 120 Hz 3D ready care necesită exact aceşti ochelari. Sau dacă nu verificaţi site-ul producătorului deoarece există o listă cu ce aveţi nevoie şi cam ce plăci video şi monitoare sunt recomandate pentru aceşti ochelari. Un monitor ieftin pentru orice buzunar care ar fi ideal pentru dumneavoastră este Viewsonic VX2268wm 3D. Sunt ochelari 3D de tip wireless deci nu necesită fire cum erau primii.

Plusuri

Ochelarii nVIDIA pot fi folosiţi până o o distanţă de 7 metrii. Aceştia pot fi utilizaţi până la 40 de ore cu o singură încărcare prin USB. Faţă de alţi ochelari aceştia se pot opri automat când nu mai sunt folosiţi, mai precis după 10 minute.

Minusuri

Nu prea am ce să-i reproşez acestui gadget deoarece raportul calitate/preţ este bun, dar preţul totuşi este cam mare dacă vă gândiţi să achiziţionaţi două perechi. Probabil acest lucru se datorează faptului că este un produs nou ce nu prea are concurenţă.

3 comentarii la „Ochelari stereoscopici nVIDIA GeForce 3D Vision”

  1. salut, as fi vrut sa vad care e pretul acestor ochelari, dar imi deschide urmatoarea pagina (unde nicidecum nu apar ochelarii acestia sau pretul lor)
    ok, cum vad pretul ? imi deschide o pagina unde ochelarii acestia nici nu sunt listati

  2. Unde gasesc si la ce pret, acesti ochelari? Am un monitor Asus VG248QE si placa video GeForce GTX 1060 StromX OC 6GB GDDR5, 192bit

Lasă un comentariu