Noul iPad cu Wi-Fi+4G 16GB

iPad 3 e aici și îl găsești în magazine cu codul noul iPad cu Wi-Fi+4G 16GB. Față de iPad 2 vine cu câteva noutăți cum ar fi ecranul cu o rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, suport pentru 4G (e mai bun decât 3G-ul), cameră principală care poate filma 1080p la 30 fps-uri, sistemul de operare iOS 5 și cip grafic quad-core. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu e deloc mare deoarece costă mai puțin decât multe telefoane noi. Normal că acest preț e valabil pentru modelul fără 4G.
Cei de la Apple fac produse excepționale, dar cu acest tablet s-au întrecut pe sine, chiar dacă nu are ecran 3D, deoarece ecranul face toți banii. Dacă aveți iPad 1 sau 2 atunci neaparat trebuie să aveți și acest model deoarece nu știți ce pierdeți. Pozele și filmele Blu-ray se văd mai bine decât pe un monitor ori HDTV și e o adevărată plăcere să urmărești un film pe ecranul ei.
E bine că vine standard cu iOS 5 – o variantă mobilă a Mac OS X – deoarece astfel nu trebuie să vă bateți capul cu actualizarea OS-ulu, chiar dacă acest procedeu e unul automat. Și legat de sistem e bine că au fost rezolvate și problemele legate de consumul excesis al bateriei și astfel acest tablet are o autonomie de undeva la 9-10 ore și eu zic că bateria ține destul.

Poze

iPad III vine pa alb sau negru și poate fi găsit în diferite configurații cum ar fi cea de 16GB, 32GB sau 64GB și vin cu sau fără 4G. La exterior toate arată la fel și restul caracteristicilor sunt identice. Din pozele de alături vă puteți face o opinie despre cum arată și se poate vedea că nu arată cu mult diferit față de modelul vechi. La final e și un preview la tabletă pentru a vă familiariza mai bine cu el.

Despachetat
Ecranul de boot

Specificaţii tehnice

Procesorul e tot unul dual core, dar în plus are și un cip grafi cu patru nuclee deoarece se știe că această tabletă e foarte apreciată de gameri deoarece sunt foarte multe jocuri speciale pentru ea. De exemplu există și GTA pentru iPad și o să vedeți că pe partea de grafică lucrurile nu diferă foarte mult față de jocul pe calculator. Ecranul e nul de 9.7 inci și vine cu tehnologie IPS ceea ce înseamnă că unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune.

Păreri pro şi contra

Pro: are un ecran absolut splendid; vine la un preț foarte bun și cel mai bun preț de pe piață e undeva la 2200 lei pentru modelul de 16GB care nu are 3G sau 4G; e foarte ușor de utilizat acest gadget; poate fi utilizat la gaming deoarece deja au apărut jocuri foarte avansate din punct de vedere graficii.
Contra: din păcate garanția standard e de 12 luni, iar greutatea e cu vreo 300 grame mai mare față de cea a iPad-ului anterior.

Concluzie

Dacă vrei o tabletă atunci trebuie neaparat să-ți iei un model de la Apple deoarece arată foarte bine , nu costă mult și se comportă exemplar. Până la urmă Apple a venit cu prima tabletă și primul telefon touch și cred că înspre acest brand ar trebui să te orientezi dacă te interesează achiziționarea unor astfel de dispozitive pentru că sunt realizate cu foarte mult bun gust. Alături e și un video unboxing la modelul pe alb.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Noul iPad cu Wi-Fi+4G 16GB”

  1. Eu tocmai ce am primit un model de la rudele mele din state si oricum mi-a intrecut asteptarile deoarece am comparat acest modelu cu primul Ipad care se face ca il detin. Au avansat foarte mult de la primul model si nu am pus mana pana acum pe o tableta care sa fie la fel de avansata. Nu stiu daca Samsung va putea tine pasul cu asa ceva. 🙂

Comentariile sunt închise.