North Cross ES700 E RO

Vine vara și e un anotimp propice pentru excursii în țară și străinătate, iar pentru a nu ne rătăci avem nevoie de un GPS bun. Sistemul de navigație North Cross ES700 E RO vine cu harta României și e special pentru țară, iar varianta fără RO e una fără hartă și vă lasă pe dumneavoastră să-i instalați ce hărți doriți. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și trebuie spus că acesta e un preț de plecare, iar dacă vă interesează fiabilitatea aparatului atunci trebuie știut că e foarte bună deoarece are o garanție de 24 de luni (din păcate această garanție nu poate fi mărită în momentu de față, dar poate acest lucru va fi posibil în viitor).

Poze

Din păcate avem parte doar de poze oficiale cu acest model deoarece e unul care a sosit în România de câteva zile, dar presupun că în curând vor apărea mai multe poze și preview-uri video la facilitățile sale. Se poate vedea că e un model mare, iar aceasta nu e o impresie deoarece are un ecran de 7 inci cu rezoluție de 800 pe 480 pixeli. Astfel, PND-ul e unul foarte bun pentru vizionat filma și hărți în detaliu datorită rezoluției mari și a diagonalei ecranului.

Aparatul

Specificaţii tehnice

North Cross ES700 e un model al anului 2012 și aparent e mai scump decât alte modele, însă are un ecran despre care alți producători de GPS-uri spun că e de tip HD. Astfel rezoluția gadgetului e de 800 pe 480 la o mărime a ecranului de 7 inci. Poate fi utilizat la mașină și are interfață touchscreen. Pentru a conecta aparatul la un calculator vă puteți folosi de portul USB din dotare.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine, greutatea sa nu e deloc mare deoarece e realizat așa încât să poată fi ținut bine și în mână; are capabilitatea de eBook Reader; playerul integrat e unul foarte bun și poate citi chiar și fișiere *.avi fără vreo problemă; e performant având 128 RAMi, iar spațiul poate fi extins cu carduri microSD de până la 8 giga.
Contra: prețul e cam mare, însă acest lucru e mia mult o aparență deoarece are 7 inci, deci un ecran foarte mare.

Concluzie

ES700 E e varianta fără hartă, iar ES700 E RO este varianta cu harta României. Ambele sunt două modele foarte bune și probabil că dacă nu aveți prea mulți bani atunci ar fi recomandată varianta fără hartă, iar pentru cei mai comozi ar fi indicată versiunea cu harta deoarece așa nu aveți niciun stres cu instalarea de hărți.

Te-ar mai putea interesa