North Cross ES550 HD RO

Un GPS destul de bun oferit de acest producător este acest Personal Navigation Device North Cross ES550 HD RO care vine în două variante, fără soft și cu harta completă a României. Eu recomand modelul cu hartă gata instalată deoarece vă scutește de multe și e mult mai ieftin decât dacă ar fi să cumpărați separat. Specificațiile tehnice sunt destul de bune pentru un așa preț, iar designul este unul pe măsură motiv pentru care acest dispozitiv va oferi mai multă eleganță interiorului mașinii. Dacă nu aveți încă un asemenea gadget pentru mașină, ar trebui să luați unul în special dacă călătoriți mult cu mașină pe teritoriul țării. Alternative la acest model sunt ES400 E RO și ES500 E II RO. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». După cum vedeți designul nu prea diferă față de celelalte modele recent lansate de acest producător.

Poze

Aşa arată
Ce conţine pachetul

Specificații tehnice

Procesorul e un Centrality Atlas V de 533 MHz deci unul destul de bun pentru ca dispozitivul să răspundă imediat la comenzile șoferului. Memorie RAM are o capacitate de 128 MB, iar cea ROM de 4 giga. Dacă vă gândiți să-l folosiți și pentru redarea fișierelor de tip media atunci trebuie să știți că acesta are slot microSD care suportă carduri de până în 8 giga.

Ecranul TFT LCD de 800 cu 480 pixeli este unul destul de generos în special că vine și cu o diagonală de 5 inci. Pe partea de conectivitate are bluetooth și mini USB, deci are funcție pentru preluarea apelurilor telefonice fără a lua mâna de pe volan și poate fi conectat la PC pentru a face un eventual update la hărți sau a copia fișiere de tip media.

La capitolul software are harta României instalată, programul de navigare Mireo și sistemul de operare Windows CE versiunea 6.0. După cum am precizat anterior, e un dispozitiv cu interfață multimedia și deci acceptă cam toate fișiere media cunoscute (jpg, avi, wmv, wma etc). Acumulatorul e unul Li-ion 1100 mAh care oferă o autonomie decentă.

Pe lângă pachetul inițial (cam ce vedeți în imaginea mai de sus: încărcător auto-brichetă, cablu de date, suport pentru parbriz, manual în română) veți primi și un card de 4 giga cadou.

Păreri pro și contra achiziției

Are funcție de transmițător FM și un design foarte subțire , de numai 12 mm. Specificațiile tehnice sunt foarte bune dacă le raportăm la preț și designul este unul foarte reușit. Minusuri nu prai-am găsim în special că la un așa preț nu prea poți să ai cine știe ce pretenții.

Concluzie

Acest ES550 HD RO de la acest producător este cea mai bună alternativă la un model Serioux sau mai știu eu ce marcă. Acest producător mai vine și cu alte modele dar acealea fie sunt mai mici fie au harta Europei instalată.

Te-ar mai putea interesa