North Cross ES515, GPS harta Full Europe

Personal Navigation Device North Cross ES515 Full Europe e un GPS foarte popular datorită faptului că e ieftin și că vine cu harta întregii Europe. Vine ca o alternativă la ES414 și l-ar recomanda ecranul de 5 inci harta întregii Europe, sistemul de operare de actualitate și prezența unui chipset popular – Atlas 5. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutie
Cam aşa arată

Specificaţii tehnice

ES515 are un procesor Atlas 5 cu o frecvență de 533 megaherți. Pe partea de memorie are 128 mega de RAM, Flash ROM de 4096 mega și slot pentru carduri micro SD. Ecranul acestui GPS e de tip TFT LCD cu suport touch, iar rezoluția lui e de 480 pe 272 pixeli. E un ecran mediu ca mărime deoarece are o diagonală de 5 inci. Pe partea de GPS are un chipset Atlas 5… ca și procesorul. La capitolul conectivitate are doar USB și din păcate nu are bluetooth sau alte conexiuni. Bluetooth-ul ar fi de folosi pentru mâini libere. Ca software are MS Windows CE versiunea 6 și are harta Full Europe instalată. Ca program de navigație are Mireno Cardinale versiunea 3.1 și cred că face o treabă destul de bună din moment ce acest sistem de navigație e foarte vândut la magazinele online din România. Are undeva la 200 de grame și e ultra subțire. Bateria e de tip Litiu Ion și are undeva la 1200 mAh. Ca o caracteristică specială a acestui GPS ar fi faptul că poate afișa clădiri 3D ca la GPS-urile mai scumpe.

Păreri pro şi contra

Pro: are harta întregii Europe, un sistem popular pe GPS-uri, ecran de 5 inci cu o rezoluție bună, suport pentru carduri microSD și e performant.
Contra: nu are bluetooth. Acest tip de conectivitate ar putea fi util pentru cei care vor să folosească acest GPS pentru mâini libere.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Acest GPS are un preț de plecare de circa 469 lei și în opinia mea e unul din cele mai bune prețuri.

Alternative

ES414 vine ca o alternativă ieftină și cu ceva mai puține dotări și sunt sigur că va fi apreciat de cei care vor ceva și mai ieftin.

Concluzie

Acest Personal Navigation Device numit North Cross ES515 Full Europe e unul dintre cele mai ieftine GPS-uri și cel mai important lucru la el e faptul că vine cu harta pentru Europa.

Te-ar mai putea interesa