North Cross ES515 Full Romania

În ziua de azi ca şofer sau curier trebuie să fii eficient iar un personal navigation device North Cross ES515 Full Romania te va ajuta în această misiune deoarece costă puţin şi are harta României. Are cel mai nou sistem de operare pentru GPS-uri (Windows 6 CE) şi programul Mireo Cardinale v3.1 care dacă nu vi-l place atunci normal că poate fi schimbat cu un alt program, dar cred că o să vă placă.

Dacă sunteţi de părere că o să aveţi nevoie de GPS doar pentru străinătate atunci ar fi de recomandat varianta cu harta Europei care e ES515 Full Europe. Evident că e ceva mai cump acest PND cu harta Euro, dar asta e aşa deoarece harta e mai mare. Prețul e unul foarte bun fiind de sub 500 lei. În opinia mea, 515 merită banii deoarece e un produs străin care e produs de un producător care are o tradiţie sau istorie în spate. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Cutie
Cam aşa arată

Specificaţii tehnice

ES515 vine dotat cu procesorul Centrality Atlas V care e unul întâlnit pe majoritatea sistemelor de navigaţie şi ca orice sistem standard are ecran tactil de 5 inci cu rezoluţie de 480 pe 272 pixeli.

Poate reda audio şi video datorită playerului integrat şi a OS-ului capabil, iar o caracteristică  e afişarea clădirilor în 3D. (Dacă aveţi să ascultaţi o melodie puteţi folosii şi căştile deoarece acest aparat are intrare pentru ele.)

Păreri pro şi contra

Pro: greutatea e de sub 200 grame, nu costă mult, ecranul e de dimensiuni optime, designul e subţire şi vine cu software dus la zi. Pe partea de conectivitate are conexiunea standard USB, iar autonomia e bună datorită bateriei de 1200 mAh care ţine mult.
Contra: nimic.

Concluzie

Acest aparat e unul dintre cele mai bune şi despre ecran chiar dacă o să vă pară că e unul mic (e de dimensiune standard) trebuie să ştiţi că s-a demonstrat că astfel de sisteme produc mai puţine accidente sau mai bine spun deţinătorii care au aşa ceva nu au la fel de multe accidente ca cei care deţin GPS-uri cu ecrane mari. Acest lucru e din cauză că ecranele mari blochează vizibilitatea, iar aceste nefiind mare nu o să vă facă probleme.

Lasă un comentariu