North Cross ES500 E II RO

În acest mic review vă voi prezenta un sistem de navigație GPS foarte bun care vine cu harta completă a României. Un astfel de dispozitiv pentru mașină poate fi de folos atunci când doriți să plecați într-o mică excursie undeva prin țară și nu știți traseul ce trebuie urmărit. Motiv pentru care este recomand acest Personal Navigation Device North Cross ES500 E II RO care după cum vedeți are harta României deja instalată și actualizată în martie anul acesta. Dacă nu vă placa exact acest model și doriți unul de la același producător, puteți opta fie pentru modelul ES400 E RO fie pentru modelul ES550 HD RO. Eu însă recomand și pe acesta deoarece e ieftin și bun, are un preț bun Vezi prețul special de azi » pentru modelul cu hartă. 

Poze

Aşa arată
Ce conţine pachetul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul Centrality Atlas V care e destul de performant în special că are o frecvență de 500 MHz. Ecranul e unul TFT LCD tactil cu o diagonală de 5 inci și o rezoluție de 480 cu 272 pixeli. Pe partea de memorie are 4 giga memorie ROM, 64 MB memorie RAM iar cea internă poate fi upgradată cu un card microSD de până în 8 giga. Se poate conecta la calculator sau laptop deoarece are intrare miniUSB pentru a copia eventuale fișiere media sau să actualizați hărțile la o versiune mai nouă. Vine cu sistem de operare Windows versiunea CE 6.0. Programul de navigare este Mireo Cardinale Black Edition 3.1 care vine cu harta României.

Acest ES500 are un design elegant și subțire de numai 12 mm. Bateria de 1000 mAh e una de tip Li-Ion deci e destul de bună pentru a oferi o autonomie decentă. Are o interfață multimedia deci veți putea reda fișiere foto, video și audio dar formatele lor sunt foarte restrânse. Pe lângă acest sistem de navigație GPS veți primi și un card de 2 giga cadou, cablu de date USB, suport parbriz, manual în limba română și încărcător ce poate fi folosit în mașină deoarece se conectează la bricheta  mașinii.

Păreri pro și contra achiziției

Specificațiile tehnice sunt destul de bune, la fel și prețul dar se putea mai bine și aici mă refer la rezoluția ecranului. Dacă doriți un GPS cu rezoluție mai mare (720 cu 480 pixeli), există mai mult de două modele HD de la acest producător.

Concluzie

Acest ES500 este o soluție foarte ieftină și performantă pentru cei care nu au mai avut un asemenea dispozitiv, dar și alternativele enumerate de mine sunt la fel de bune.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „North Cross ES500 E II RO”

  1. La acest pret nu are concurenta dar si calitatea e superioara multor aparate mai scumpe. Il recomand cu caldura.

Comentariile sunt închise.